Posts

Showing posts from April, 2015

It's your birthday ZR

Image
15 APRIL 2015
Happy Birthday  to my boss a.k.a brother a.k.a friend ZIZAN RAZAK yang  ke-31


semoga dimurahkan rezeki oleh-Nya semoga diberikan kesihatan yang baik oleh-Nya semoga dirimu sentiasa di bawah limpahan rahmat kasih-Nya


love u brother!!

A.d.i.o.s

Gary Leessang

Image
Semua orang punya minat tersendiri kan dan T rasa tak salah kot kalau T sesaja nak share sorang artis yang tiba2 T terminat nih.. heheheheeee


Korang familiar tak dengan nama artis antarabangsa ni, GARY @ GARY LEESSANG @ KANG GARY? Kalau yang minat Running Man tu, mesti tau punya. T pun tak tau sejak bila minat dia nih. Yang T tau, T layan Running Man pun sebab dia. Itupun dah 3 tahun on air kot baru tau rancangan ni (kaduk betul T nih). Hahahahaaaa..

Gary atau Kang Hee-gun adalah penyanyi-rapper Korea Selatan, penulis lagu, penerbit, penari, usahawan, personaliti televisyen dan juga ahli hip-hop duo, Leessang. Dilahirkan pada 24 Februari 1978, personaliti ini sememangnya mempunyai auranya yang tersendiri di kalangan peminat. 




T memang suka juga dengan music hip hop ni tapi tak semua music hip hop tu kena dengan halwa telinga T nih. Faham tak ayat T? Terasa macam berbelit pulak. Heheheeee.. Rentak lagu sememangnya memainkan peranan untuk attract pendengar kan tapi T bukan senang2 la mi…