Wednesday, November 05, 2014

Final Akademi Fantasia 2014



Diam tak diam, sudah hampir ke penghujung Akademi Fantasia 2014. 5 pelajar yang akan berentap di peringkat akhir AF 2014 pada 09 November 2014 adalah :-






Seperti semua sedia maklum, Adel telah tersingkir di minggu ke 7. Kemudian, dia telah diserap semula masuk ke AF2014 oleh Pengetua AF 2014, Dato Hattan pada konsert minggu ke 9. AF SERAP adalah hasil penilaian perbincangan bersama pihak tenaga pengajar dan pihak fakulti.  

Pada aku, terasa macam unfair di situ. Kenapa? Susah nak explain. Lebih kurang macam ni la, Azwan telah dan sentiasa berusaha memberikan persembahan baik pada setiap minggu dan kekalnya dia dari minggu ke minggu adalah kerana undian. Kalau kata nak mantainkan pelajar yang bagus dan kekal sehingga ke final, keputusan harus dibuat secara bersama dengan pihak juri profesional. Let say AF ada 10 minggu kan, so, dari minggu ke-6 sepatutnya penjurian profesional boleh masuk campur tapi bak kata Datuk Ramli MS, nak buat macam mana kan, dah format AF macam tu. JJUST MY OPINION OK.

Tapi yang pasti, PENGACARA MEMANG DAH CONFIRM KE FINAL OK.. hahahahahhaaaaa



Siapakah pelajar pilihan anda yang bakal bergelar juara AF 2014 kali ini. Sama-samalah kita nantikan 9 November 2014 ini.

A.d.i.o.s


p/s : follower ZR di instagram telah 1M. Wow!!!!



No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥