Akademi Fantasia 2014 - Minggu Kedua 14 September 2014


T tak pergi tonton konsert ni sebabnya takut terlajak untuk pergi exam keesokan harinya.. hehehehee.. 

Mulanya T memang dah terperap dalam bilik untuk study tapi entah macam mana boleh hilang fokus jap bila dengar suara ZR. Sudahnya, dengan buku-buku ku bawak keluar dari bilik. Mengada kan. Kena pulak nak tengok dia bergandingan dengan Faisal Ismail, lagi tak keruan kita dibuatnya. Juri jemputan minggu ini adalah Amy Mastura.


Wawa telah menjadi pelajar yang  pertama tersingkir di minggu kedua ini. Walaupun hanya menonton di rumah, T dapat lihat yang Wawa kelihatan gugup untuk menyanyikan lagu Dato' Siti Nurhaliza.  Tidak mengapa Wawa, insha Allah, rezeki Wawa ada di dalam bidang nih.

Rata rata ramai yang suka gandingan ZR ngan FBI minggu ni. ZR asyik kena bahan jer minggu ni pasal seluar dia. Kenapa? Boleh tanya En Google.. Heheheeee.. 

Walaupun tak dapat menonton sehingga ke akhir konsert kerana dipaksa tidur awal, adik T bagitau yang konsert minggu ke-2 ni nampak meriah. Lagu-lagu yang dinyanyikan pula adalah hits 90'an, ada penonton yang ikut nyanyi. 

Corat coret AF2014 di minggu kedua ni, kawan-kawan boleh klik sini . C u again in next post!!


A,d,i,o,s


Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!