Wednesday, July 23, 2014

19.07.2014 - Zizan Razak di Jakel Bangi

Rasanya 1 Malaysia dah tahu yang Zizan Razak telah dilantik sebagai Duta Jakel bersama dengan Aaron Aziz dan Siti Nurhaliza. Umum juga mengetahui yang Jakel telah buat promosi secara besar2an mengenai Baju Melayu ni. 

credit to Kosmo

T dapat join promosi ni pada 19.07.2014 di Jakel Bangi. Kalau ikutkan, memang ler nak terlibat sekali dengan promosi2 sebelum ni (Shah Alam & KL) tapi tak berkesempatan. Ada yang dah sampai di booth promosi seawal 8 pagi utk dapatkan voucher dr pihak Jakel. Zizan Razak hadir jam 12.45 tengah hari dan tak dinafikan, boleh tahan jugakla pengunjung dan pembeli hari tuh. 


mcm YB.. hehehee







Kenal tak? hehe..
Abg Aidid Marcello tu.
Abg Aidid banyak kerja belakang tabir sekarang ni.

Cak!!!! Wefie with him, ZR

Jakel ada buat promosi hari tuh. Memang untunglah siapa yang beli masa "happy hour". Adik ipar T juga tidak ketinggalan membeli. Sebelum ZR balik, Jakel ingin hadiahkan Baju Melayu Zizan Razak tapi kena jawab soalan dengan betul la. Ada 5 soalan. Masa soalan 1-4, T angkat tapi rezeki T agaknya, masa soalan ke 5 baru ZR nampak. Itupun sebab ada yang salah jawab. Apalagi, peluang aku la. Yang kelakar tu kan, nasib baik jawab betul. Kalau tak agaknya memang kena ketuk ngan ZR. Baju melayu tu T beri pada adik ipar T. Takkan T nk beraya pakai baju melayu kot. hahahhaaaaaa

Wpun sekarang ni tengah ada kontroversi perihal Jakel, tapi pihak Jakel berjaya menanganinya dengan baik sekali. Ouh ye, kawan2 boleh juga baca entry di blog ZTF ni. Sampai ketemu lagi. \(^_^)/

A.d.i.o.s


p/s : baju raya takde lagi nihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



2 comments:

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥