CD Infiniti Cinta by Zizan Razak and Kaka Azraff

Mesti kawan2 bosan kan sebab AT asyik update entry yang berkaitan dengan Zizan Razak jer.
Ni nak update lagi..
wakakakakakakakaka

Sekarang ni kan Zizan Razak tengah hot dengan lagu Infiniti Cinta duet with Kaka Azraff.
Hari tu dah ada pelancaran muzik video..
Kawan2 boleh check kat blog WirefameEntertainment nih..
Muzik video mmg awesome la sebab yang direct pun bukan calang2 pengarah, Ghaz Abu Bakar
AT admire dengan hasil kerja dia.


Kawan2 boleh klik sini untuk tengok music video lagu nih.


Serentak dengan majlis pelancaran muzik video, pihak syarikat juga telah mengeluarkan cd single + minus one untuk lagu Infiniti Cinta ni.


Kerana minat dengan lagu Infiniti Cinta, AT dah memiliki cd single nih..
Harga RM 10

Memanglah sekarang ni zaman download jer kat website tapi ini hasil karya anak tempatan.
Siapa lagi yang nak sokong muzik tempatan kalau bukan kita.


Peace yo!!


A.d.i.o.s


p/s : Muzik video Infiniti Cinta telah melebihi 1 million view.. wow!!

Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!