"no title"


aiyoo.. rasa macam dah lama plak tak meng'update'..
hehe.. ayat baru...
sukati jer kan nak guna tatabahasa yang salah..
ish ish..

apa cerita.. sorry la.. 
tersepit di celah kesibukan kerja, exam week & aktiviti harian / hujung minggu yang padat..
membuatkan T terlupa seketika pada jurnal maya ku ini..
mak aihh... 
bunyi sibuk tu macam kalah org VIP.. 
hahah.. 

memang ada benda yang nak diupdate..
dalam negara ker, luar negara ker, semuanya T akan citer/update kat sini..
kawan2 suka atau tak, terpulanglah..
biarlah org kata dah lepas pun tapi blog kita sukati kita la kan..
huahuahuaaa..

c ya!!


A.d.i.o.s


Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!