Tuesday, October 01, 2013

"no title"


aiyoo.. rasa macam dah lama plak tak meng'update'..
hehe.. ayat baru...
sukati jer kan nak guna tatabahasa yang salah..
ish ish..

apa cerita.. sorry la.. 
tersepit di celah kesibukan kerja, exam week & aktiviti harian / hujung minggu yang padat..
membuatkan T terlupa seketika pada jurnal maya ku ini..
mak aihh... 
bunyi sibuk tu macam kalah org VIP.. 
hahah.. 

memang ada benda yang nak diupdate..
dalam negara ker, luar negara ker, semuanya T akan citer/update kat sini..
kawan2 suka atau tak, terpulanglah..
biarlah org kata dah lepas pun tapi blog kita sukati kita la kan..
huahuahuaaa..

c ya!!


A.d.i.o.s


No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥