Ramadhan di minggu ke 3

Pejam celik pejam celik, dah masuk minggu ke 3 kita berpuasa..
Macam mana puasa kawan2 sekalian?
Macam mana dengan terawih? dapat ikut ker?
Okey ker??
Alhamdulillah..

Sekarang ni orang dah mula busy pasal persiapan raya.. AT? Biasa jer.. Serba sederhana.. Lebihkan keluarga dulu.. AT ni xkisah, asalkan keluarga happy..

Eh duit raya dah ready kerrr? Adik AT beritahu, hari tu dia teman member dia pergi tukar duit kat Bank Islam kat Menara TM, orang beratur sampai ke luar pintu. haaa.. bank lain tak explore lagi nih.. huhuhhhhh


Dalam kepala otak ni dah terbayang makanan yang nak dihidangkan hari raya nanti.. mmmmdapppp.. yummmyy... Hikhik... alah, hari biasa pun kadang2 boleh dapat kan lauk pauk nih.. Mak AT, sebulan sekali mesti ada buat...astaghfirullahalazim... sabar T, sabar...



Kepala hotak ni tengah sarat pikir macam2 ; taskforce kerja, duit raya, cuti raya, assignment study, service kereta, aiyoooo... 

Ok kawan2.. nanti sambung lagi eh.. puasa jangan tak puasa (pada yang boleh la).. hik (^_^)

A.d.i.o.s


Comments

  1. aiyooo mknn tu sumenya mengamcam jiwa raga...

    kite dah settle bab tuko duit raya. lega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghhh ayat Ibu Lala.. mengancam jiwa raga eh.. tgh dok kautim ngan member nih nk tukar duit raya.. takut stok habis.. huhuhh

      Delete
  2. tengok duit raya , teringat zaman kecik-kecik...dah besar macam ni , tak ada orang nak bagi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah besar ni, kita yang kena bagi duit raya..hikhik..

      Delete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!