Situasi Lahad Datu - Tindakan protes di depan Kedutaan Malaysia di Filipina

Kedutaan Malaysia di Filipina ditutup ekoran daripada tindakan protes yang dilakukan oleh 100 orang (lebih kurang) penunjuk perasaan Katolik dan Islam. Mereka berkumpul di depan pejabat kedutaan di Makati City itu selain di Tordecillas Street di Salcedo Village. Mereka menggesa supaya serangan ketenteraan dihentikan. 


Pada AT, apa yang biadapnya adalah tindakan mereka di bawah ni..



Pendapat AT:-

Rasa macam yang protes ni, semuanya pengikut Kesultanan Sulu.. Silap la wei.. Pandai2 ceroboh negara orang tu kenapa? Orang dah kasi can untuk serah diri @ keluar dari Malaysia, korang tak nak terima.. Korang dah 'bunuh' anggota keselamatan Malaysia.. Kita cara baik, serangan yang korang bagi..

Semoga semua ini segera berakhir..

A.d.i.o.s


Comments

  1. Replies
    1. kan.. diorang plak yg naik 'angin'.. hmmmm

      Delete
  2. Moga semuanya berakhir dengan aman. Kesian banyak yang dah terkorban, baik dari pihak keselamatan dan kumpulan penceroboh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tak nak pertumpahan darah lagi.. Malaysia negara aman.. hu3..

      Delete
  3. tau xpe...diorang yang buat kacau...diorang lak protes...tembak kang..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah tembak.. kasi bom aja.. upssss... ^_^

      Delete
  4. semoga aman kembali


    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah kak.. marilah sama2 kita doakan.. ^_^

      Delete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!