Thursday, March 14, 2013

Mini GA sempena 2nd Anniversary

Dapat invitation dari Sis Qasihnya Rania.. Thank you sis for the invitation.. Tapi kali ni lain sikit.. Apa dia?? Tengok la kat bawah eh.. he3

Nak join, click SINI

KENANGAN MANIS DENGAN INSAN TERSAYANG

Kalau diikutkan, banyak kenangan manis.. Tapi yang paling manis adalah -

Apabila bersama keluarga tercinta. AT belum kahwin lagi, sudah tentulah keluarga menjadi keutamaan AT. Seronok apabila semua yang dialami dikongsi bersama. Lebih manis apabila sekarang ni AT dah ada 2 orang anak buah.. Sepasang pulak tu.. Si Abang dah mula belajar di Tabika, Si Adik pulak makin lasak.. Kadang2 letih melayan karenah diorang tapi rasa letih kerja seharian di ofis 'hilang' dengan tiba2.. Kalau tak disakat 1 hari tak sah.. 


Boleh ker cerita AT ni dikategorikan sebagai kenangan manis..?? Tak kisahla kan sebab masing2 ada interpretasi sendiri untuk cerita.. Kalau kawan2 lain nak join GA ni, ada beberapa perkara yang perlu dibuat:-
  1. Follow blog Nazirah
  2. Buat cerita KENANGAN MANIS DENGAN INSAN TERSAYANG. Boleh kaitkan dengan sesiapa sahaja, family, husband, wife, bf, gf, asalkan ianya adalah org yg paling anda sayang. Panjang ker pendek, terpulang. 
  3. Follow blog sponsor Kasih Lestari Abadi 
  4. Follow blog sponsor Rumpai Laut Lestari

TAMBAHAN.. follow & be my friend la sekali.. hehe..
Oh yer,
banner cute kat atas tu jangan lupa di ' tampal' sekali & tinggalkan link entry di blog Nazirah

Mini GA berlangsung:-
27 FEB 2013-17 MAC 2013 11.59pm
Pemenang akan diumumkan 2 hari lepas selepas tarikh akhir.

Jom sokong and join GA ni.. 

A.d.i.o.s


8 comments:

  1. Replies
    1. adik ker?? entah2 sebaya.. hahahahikhikhik... macih sis... ^_^

      Delete
  2. tq join..rajin2 jenguk kenangan manis blogger lain kat sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-mini-ga-sempena-2nd.html

    akan d update setiap malam..;-)

    wahh...layan anak sedara memang best kan, saya baru ada sorang anak sedara, hepi sangat layan karenah dia...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sebab sudi jengah blog kita yg tak seberapa ni.. mmg best layan karenah diorang.. w/pun kadang2 penat nak layan, tapi sekejap jer penatnya..

      In Shaa Allah, AT akan jengah blog kawan2 yg lain.. TQ ^_^

      Delete
  3. cik yaya singgah sini dan follow..salam kenal dari cik yaya :)

    seronokkan bila melayan karenah anak buah ni..letih tu jadi hilang..cik yaya baru ada seorang anak buah..sgtlah seronok bermain dengan dia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok walaupun penat.. ^_^ hehe.. tq sebab sudi jengah ke blog kiter.. ^_^

      Delete
  4. salam,, datang membalas kunjungan. dr GA yg sama.. tq follow anis.. Anis dah follow akak blik dh. huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Anis sbb sudi jengah n follow kiter.. ^_^

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥