Friday, March 29, 2013

Backstreet's Back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20 years


Zaman AT sekolah menengah, mmg tergila-gilakan nasib baik tak gila diorang nih..  Masa tu AT minat AJ, kawan2 AT ; Are-yan minat Kevin, Anan minat Brian, Ayang minat Howie, Lyn minat Nick ;  Ada jer gambar yang terpampang dalam surat khabar, magazine, semuanya di potong.. Masa tu buta IT lagi.. Nak surfing internet mmg AT xreti..  he3.. Nak beli cd, mahal sangat, sanggup kumpul duit, beli kaset then kongsi ngan kawan2.. Minggu ni aku, minggu ni kau.. Memori betul..

Baru2 ni kan, diorang datang KL.. Dikatakan 20,000 orang peminat datang.. Mulanya AT excited nak pergi tapi bila tak dapat green light dari ayah, pujuk hati sendiri la yer.. hu3.. 

Kredit to KOSMO

20 April adalah ulangtahun diorang yang ke 20.. Wow!!!! 20 tahun... Boy grup yang seangkatan dgn diorang pun ada yg dah berpecah.. BSB masih gah di persada muzik antarabangsa.. Diorang juga akan melancarkan album baru diorang pada tarikh tersebut.. 

Petikan di KOSMO;-

"Kami juga cukup berbangga kerana selepas 20 tahun di dalam industri seni, akhirnya kami diberi penghargaan untuk nama Backstreet Boys berada di Hollywood Walk Of Fame yang menjadi tanda kejayaan kami. Terima kasih kerana terus menyokong kami," ujar A.J.Bermula bulan Mei depan, kumpulan itu akan memulakan siri konsert jelajah ke seluruh dunia dan Malaysia turut tersenarai sebagai destinasi konsert tersebut."Kami akan bertemu anda selepas ini di konsert jelajah. Kamu semua peminat yang hebat. Ini hanyalah sebuah konsert pemanas badan sahaja, nantikan konsert yang sebenar tidak lama lagi. Kami sayang anda semua," kata Kevin ketika membuat persembahan di Konsert Twin Tower @Live 2013.




Mereka terharu dgn sambutan peminat di Kuala Lumpur dan mereka excited untuk kembali ke Malaysia.


'LARGER THAN LIFE'


A.d.i.o.s


6 comments:

  1. teringat akak deqla yg gilerkan BSB ni..mesti dia hepi BSB dah come back...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah.. xsabar plak nk tunggu album baru nih.. ^_^

      Delete
  2. hohoho..saya mmg minat giler dgn diorg. dah la hensem! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan...sampai sekarang AT masih minat.. lagu2 diorang pun, masih best sampai sekarang.. ^_^

      Delete
  3. minat jugak sikit2. hikhik.. sekarang muka dah matured semua. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.. nampak matured sudah.. ^_^

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥