Friday, February 15, 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah


dah lama tak join GA.. 
Thanks Dahlia Amirudin sebab tag akak utk join..
Nak menang RM 200 ? Jomlah join Segmen ni.


comel kan banner dia..
kreatif bebenor blogger sekarang nih..
AT nak design template sendiri pun tak pandai..
Ingatkan Putry Mirah nak hadiahkan Eifel Tower (sebab ada dlm gambar)
manalah tau kan, boleh dijadikan perangsang nak pergi Paris..
wahhhh gitu...
he3..
^_^ 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN (akan diperiksa oleh Putry Mirah) 
  • Wajib Malaysia dan ada blog.
  • Wajib follow Blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR blog Putry bahagian Click This!)
  • Tekan ini ,dan ini . *tunggu sampai habis loading*
  • Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan ke blog Putry Mirah
  • Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
  • Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
  • Pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabutan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik 
  • Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia. 
  • Segala perubahan atau whatever akan diumumkan.
  • Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW

Tarikh tamat akhir Bulan Februari 2013 .
"WOW RM 200 tu. Apa tunggu lagi ? Jomlah rebut"
Jangan lupa follow syarat2 tu ek... jangan tertinggal... nanti cikgu marah.. hehe3.. 

Selamat Bersegmen


A.d.i.o.s

**kredit link to Dahlia Amirudin



3 comments:

  1. salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal.. tq sebab sudi singgah blog kita ni.. ^_^

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥