Saturday, January 12, 2013

Meh citer sikit..

Lebih seminggu tak update blog nih.. Banyak citer sebenarnya.. One of rakan blogger tegur, kalau takder entry panjang, yang pendek pun jadi ler... TQ di atas keperihatinanmu.. Yang sebenarnya AT cuba jugak nak update entry yg pendek2 tapi bila dah ngadap laptop utk assignment, haaaaa.... memang tak bergerak la.. heheh.. AT update entry pendek jer la yer..

Hal kerja
AT akan berdepan dengan audit SIRIM/ISO minggu depan.. preparation ok cuma perasaan AT nak berdepan audit kali ni, rasa macam ada benda nak terkantoi tapi positive kan diri.. di samping tu jugak 'berhutang' dengan beberapa report yang perlu diupdate kepada boss.. sosak napeh nak buek sume.. xpe xpe.. positive AT, positive..


Hal study
setakat hari ni, AT masih berhutang 3 assignment utk disiapkan.. Exam lebih kurang lagi 2 minggu jer ni.. Subject calculation yang perlu AT focus.. Xmo repeat walaupun exam kali ni ada kena repeat 1 subject.. caiyok caiyok..


Hal kawan2
Ada yang dah selamat melahirkan baby, ada yang bakal berkahwin dan ada yang plan untuk buat gathering.. Lama jugak tak buat gathering ngan kawan2 sekolah menengah lebih2 lagi my class, 5 Bestari 2000. Hampir 13 tahun kitorang berkawan tapi kalau nak diikutkan, ada yang dekat 17 tahun sebab ada yang maintain 1 kelas dari form 1 sampai form 5.. Ada jugak yang telah berkawan dengan AT hampir 24 tahun.. haa.. tu semua dari tadika.. Alhamdulillah...


Pendek jer kan entry.. pendek ker.. heheh.. ok lah.. nak sambung buat assignment.. nak kena hantar sebelum exam, kalau tak kesian kat lecturer..


A.d.i.o.s


6 comments:

  1. focus kay pada mana2 yang lebih penting dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok and i will, sis.. tq for your advice.. ♥^_^♥

      Delete
  2. wah mmg bz tu...hehe apa2 pun semoga dapat harungi semua tu dgn tenang..

    PS: terima kasih AT sebab sudi singgah blog kite...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. xder la sebz org2 penting negara.. tq sis 4 ur doa.. terima kasih juga sebab sudi singgah blog kita semula.. ^_^

      Delete
  3. bnyk keje tu sis..hehehe..takpe, selesaikan yang utama dulu ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah keje sis.. memang tak pernah nak siap.. ada jer tambahnya.. tapi dah amanah kan.. :)

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥