Segmen : Pencarian Blogger Baru


Nampak sweet jer banner kat bawah ni kan..
Sambil menziarah blog member, terperasan member Dunia Aqua join segment ni..
AT pun nak join jugak arr..
Kenapa? Nak tambah lagi kenalan dari kalangan bloggers..
AT target menjelang 2013, rakan2 AT bertambah kepada 200 orang...
cewaahhhh... hehehehehh
nak kena bagi hadiah macam ni




Rakan2 follower blog Aety sekarang 160
 
Nak join?
Kena la ikut syarat2 nya..
Syarat2nya adalah:-

•Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang (AT lah tu)
•Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
•Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke SINI
•Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.
•Tarikh akhir > 31/12/12 [tertakhluk kepada perubahan] >>> 23/12/2012

Jom sama2 kita tambah kenalan!!
ehhhh...
sudi2 lah jadi rakan blog Aety juga yer....
^_^


A.d.i.o.s


p/s : kalau boleh tinggalkan comment ek.. kadang2 kat shout box tu link tak appear utk AT follow back kawan2.. macih.. muuahh mmuahh ^_^



Comments

  1. gudluck,moge follower sentiasa bertmbah ye =)

    ReplyDelete
  2. hehe..jengah sini main folo2..:)

    http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. follow sini balik - http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. dari segment sama.
    jom dtg k rumah sy lak. :)
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sebab jemput kita datang umah awak.. hehe.. done follow u ^_^

      Delete
  5. salam jom ter jah sini pulak...hehe

    aetyhasteja...fuhh semangat kan awak good luck

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama..singgah sini..

    jom follow & berkunjung ke sini.
    http://pinky-phieya.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. saya dari segmen yang sama..done follow awak..jemput datang blog kite ye.. :)

    ReplyDelete
  8. jemput join:) http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  9. salam...slamat bersegmen dear...dr segmen yg sama.. :) salam kenal

    ReplyDelete
  10. terima kasih sudi dtg jengah blog saya. done follow u back wah dah bertambah follower dah. good luck

    p/s:- saya masukkan juga blog awak dlm blog list saya sudi2lah menjengah
    http://aishakhirr.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sebab datang jengah blog kita semula.. ^_^

      Delete
  11. slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  13. blogwalking sini...dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  14. salam …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/klik-banner-untuk-join-salam.html

    ReplyDelete
  15. Salam ,azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  16. salam kenal,, dari segmen yang sama meluaskan legasi disini

    ReplyDelete
  17. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. follow awak juga.. sweet pink blog ^_^

      Delete
  18. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  19. membalas kunjungan dari segmen sama..
    http://www.fatinalyaa.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.htm

    ReplyDelete
  20. SALAM PERKENALAN :)
    Btw nice blog lorl ...

    + done follow ur blog

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow your blog too... salam perkenalan ^_^

      Delete
  21. Done follow here, dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  22. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sis for the update.. mereka akan ku terjah.. ^_^

      Delete
  23. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sudah follow.. ^_^ salam perkenalan

      Delete
  24. Tinggal bape ketul jer nak dpt 200 follower. Tak sampai tahun 2013, insyaallah anda dapat. salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah, rasa macam kena bagi hadiah jer saper yg jadi follower ke 200 tu.. hehehe.. salam perkenalan juga.. ^_^

      Delete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!