Thursday, December 06, 2012

Crepe Durian - sedap kerrrr?


AT tak tau kenapa AT ni bukan peminat/penggemar 
DURIAN
jangan kata isinya,
baunya pun AT tak tahan.

sekarang ni pulak, ada desert baru
CREPE DURIAN
cam mana nak sebut?
tak reti AT..
dah jadi macam trend pulak..
sana sini orang dok citer pasal desert ni..
mungkin sebab sekarang ni terdapat banyak lambakan durian..
kreatif betul la kan..

SUMBER : MR GOOGLE

kawan blog AT, MAMA LELA ada update macam mana nak buat desert nih..
nak ker?
Klik kat SINI
1 jer AT nak tanya
sedap ker???
~_^
hehehe


apa punya soalan


A.d.i.o.s


8 comments:

  1. xpernah makan. teringin nak makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. AT ni jangan kata teringin, bau pun tak tahan.. ^_^

      Delete
  2. Sedaplaa jgk..rse mcm mkn durian yg di frozenkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap pd yg suka durian.. ha!! mesti Cik Syida suka durian kan..? heheh ^_^

      Delete
  3. Ramai yang suka makan crepe nie, fie dah makan tapi biasa biasa je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... biasa2 jer... hmm, susah arr nak jatuh cinta kat durian nih..

      Delete
  4. ehehe sedapp crepe ni, lagi2 cmpedak =) saye suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cempedak tu AT makan... heheh...

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥