Twinshopylicious Giveaway


AT telah di'tag' oleh MamaKayBee
TQ sis ^_^


AT join sebab AT ada adik kembar..
sekarang ni tengah bertempur dengan SPM..
kadang2 tu sampai cakap dgn AT
"ALONG, TAKUT ARRRR"
nak kata kaki shopping, yer jugak..
kadang-kadang, over dia dari kita..
hehehehe..
tapi takper
pada AT, family first..


Kalau kawan2 nak join this segment, ada syarat2 nyer :-

1) Copy dan paste banner ini di entry yang bertajuk Twinshopylicious Giveaway.
2) Followers blog Diera Tekikushika mahupun Liyana Erythrina.
*kalau follow dua-dua blog boleh submit kat mana-mana blog. kalau belum follow sudi2lah follow dulu =)
3) Like Facebook page Diera Tekikushika dan Liyana Erythrina untuk update.
4) Follow blog DJ dan Chef dan like fanpage DJ dan Chef
5) Tag rakan blogger 2 orang
6) Tarikh tutup : 6 Disember 2012


Tag this GA to:-


^_^♥^_^


A.d.i.o.s


Comments

  1. alamak..tertag di situ. hehehe. thanks ya!
    if saya ada kesempatan, saya join ok :)

    ReplyDelete
  2. dtg sini melawat peserta. terima kasih join. nantikan pengumuman pemenang ye! =)

    ReplyDelete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!