Segment jom mencari followers

ternampak rakan blogger DuniaAqua join this segment
AT pun nak join jugak arr
segment oleh rakan blog, Putra
nasib baik due date 10 November 2012 
sempat lagi! sempat lagi!


saper2 nak join, ada syarat dari Putra... sila klik DI SINI 

v
v
v
v

markah untuk blog Putra, AT bagi 90/100
kenapa 90..??
AT saja yang tahu... hehehe
v
v
v
v

rakan follower AT semasa join segmen ni adalah

(sikit jer kan, tapi appreciate sangat2 kat members.. thanks uolls)

v
v
v
v

lucky bloggers akan dapat hadiah dari Putra..
mungkin AT.. eh... perasaan la ko AT 
mungkin rakan blogger di luar sana..
hehheheh

Selamat Bersegmen!!



A.d.i.o.s



Comments

  1. hehehe.. Sempat sempat :) goodluck kay :) ni senarai peserta --> http://putraamirulgafimmers.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-jom-mencari.html

    ReplyDelete
  2. came here from this segment and follow. ;)

    http://theall-one.blogspot.com/2012/11/hikayatputraamirulhensemsiot.html

    ReplyDelete
  3. done follow sini
    hit me back

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ friend.. already follow your blog.. ^_^

      Delete
  4. Terjah blog ni dari segmen Putra yg sama! :D Hi hi.
    Followed @ number 133 n_n

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah. Suka joint GA ya?
    Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html
    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    ReplyDelete
  6. Salam.Dari segmen yang sama. Datang sini follow sambil blogwalking..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  7. Dtg dari segmen yang sama :)

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. salam
    Selamat bersegmen.tirana aduka ucapkan.

    *salam kenal dari saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga buat Tira Aduka.. TQ ^_^

      Delete
  9. ween datang dari segmen yang sama. sory lambat bw :) http://chodingreasy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-mencari-followers.html

    ReplyDelete
  10. http://detektifsewel.blogspot.com/
    follow back

    ReplyDelete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!