Monday, November 12, 2012

Muzik Muzik Separuh Akhir, 11 November 2012



Sumber : Google

11 lagu telah dipertandingkan pada peringkat saringan pertama ini dan hanya 6 yang terbaik dipilih untuk dicalonkan untuk ke Anugerah Juara Lagu 27 nanti. 6 yang terbaik itu adalah :

1. Idola - Azlan & The Typewriter
2. Pelangi Senja - Stacy
3. Cerita Dia - Drama Band
4. Kasanova - Stacy
5. Watak - Hafiz
6. Biar Sampai Ke Bintang - Asmidar

Tapi, keputusan ni belum confirm lagi dapat masuk atau tak Anugerah Juara Lagu 27. Keputusan muktamad akan diketahui pada minggu ketiga peringkat saringan. Hanya 12 lagu terbaik akan dipilih oleh barisan juri profesional.

AT tak dapat nak tengok sangat sebab berebut remote control dengan ayah.. huhuhhh... Pasang ASTRO lagi 1 baru tau   Dahsyat arr Stacy, 2 lagu di dicalonkan untuk ke peringkat akhir AJL27. Terbaik.

Apa2 pun, jangan lupa saksikan separuh akhir kedua & ketiga yang bakal bersiaran pada 18 & 25 November 2012.


A.d.i.o.s


2 comments:

  1. oh dh separuh akhir dh, xpernah sempat tgk muzik2 ni..kesian betol.hehe

    ReplyDelete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥