Event : Karnival Upin & Ipin di Stadium Titiwangsa, Kuala Lumpur

siapa yang tak kenal dengan Upin Ipin, sila tampar diri sendiri jangan kuat2 plak..
hehehe
haaaa... ada berita best ni...
sila lihat poster di bawah ni..


Betul! Betul! Betul!
tak tipu...

rasa macam nak bawak jer anak buah AT datang sini
dia minat dengan watak Upin Ipin ni..
dia suka sangat kalau episode
"Sang Gembala & Biri-Biri"
tak cukup di TV
kat YouTube pun dia tengok lagi..
kadang2 mama dia malas nak layan...
tapi sebab dia manja ngan AT,
kita yang layankan..
akhirnya dengan AT sekali terjebak minat kat kartun ni..
karya tempatan beb..
AT bangga dengan pencipta siri kartun ni....


Jomlah kawan-kawan
bawa family anda
marilah kita beramai-ramai memeriahkan lagi suasana karnival ni



A.d.i.o.s

Comments

  1. wow..nice..tiap hr tgk upin ipin kat tv9..eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat jugak ek... comel kan diorang ni... ^_^

      Delete
    2. btw, tq sebab sudi singgah n follow me ya.. ^_^

      Delete
  2. thanks for the info..
    anak sy pn sgt suka upin n ipin nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawaklah diorang pergi ke karnival ni.. mesti diorang suka.. ^_^

      Delete
  3. kita pun suka cerita upin dan ipin, even dah tengok byk kali still tak jemu, hehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! betul! betul! dah ulang banyak kali pun still suka tengok.. cute kan ^_^

      Delete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!