Wednesday, November 14, 2012

Aku benci kau KAMERA!!!!!

AT dapat surat cinta...
baik punya...
saper bagi?
puncanya dari kamera ni..


rasanya kawan2 boleh faham sendiri.....
apa yang tertulis dalam surat cinta tu....
memang menyakitkan hati..
tak pasal2 rm3rat melayang.

rasa macam kelakar pun ada..
laluan HIGHWAY,
tapi had kelajuan 70km/j..

terima kasih sebab hantar surat cinta tu..
sebab tu lah AT tak amik port hal 'pangkah-memangkah'..

kalau ada yang terasa, minta maaf la yer..
ini bukan membantu
'mengaut' namanya..
huh!!!!
bengan der!!!!!



4 comments:

  1. adoi.. terima je lh. jgn lupa balas balik.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg wajib balas surat ni.. kalau tak balas, nanti dia ajak dating kat 'court'... huhhh

      Delete
  2. Gila nya, highway had kelajuan only 70km/j. Arghhh stressnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada some are kena bawak 60km/j... elok bawak kereta lembu jer kat area tu...

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥