Thursday, October 25, 2012

Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++

Apa khabar kawan2 blogger semua?
Aidiladha semakin hampir ni..
Marilah kita sama2 doakan agar jemaah haji yang sedang menunaikan ibadah haji di tanah suci Mekah, senantiasa sihat dan dapat menjalankan ibadah haji dengan tertib dan sempurna..

Hari ni nak join satu segmen la.. Rasa macam dah lama pulak tak join segmen.. Last join pun segment ZyraRoxx.. heheh.. lama la sangat tak join yer.. walhal baru sebulan..  disebabkan segmen dialah, rakan blogger a.k.a follower blog AT bertambah.. macih ZyraRoxx dan kawan2 yang sudi follow blog AT..
tapi segment kali ni, tengok tajuk pun AT macam dah seram... mana taknya.. nak UP sampai ke 1000.. fuhhhhhhh... berpeluh rasanya...
tapi tak sampai seribu pun takper, asalkan dapat tambah kenalan baru.. ^_^

Kawan2 nak join???
Macam mana nak join??
macam nih...

1. Mesti follow blog ibu a.k.a Dunia Kecil Kami 
2. dan 'like' fanpage FB ( Sihat itu Menawan) ye
3. Buat entry 'Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++'
4. Copy banner ibu yg comeii kat atas nun.. hehe
5. Tinggalkan link entry uollss kat blog ibu ye

Ibu kata tarikh tutup tak tau lagi.. agaknya selagi follower ibu tak sampai 1000, segmen takkan stop kot.. hehehe... gurau yer ibu...

Kalau sudi, kawan2 follow la blog AT jugak yer... kawan2 yang join segmen ni, tinggalkan link blog kawan2 kat komen.. Insya Allah, AT akan follow blog kawan2 juga.. Kawan2 yang sedia ada ni, nak join pun boleh, kita rancakkan segmen ni..

Selamat ber'segmen' buat kawan2 blog semua

Salam Aidiladha..

A.d.i.o.s


25 comments:

  1. follow sini..balas knjungan disini ye.. :)
    tQ sudi singgah blog sy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. my pleasure.. TQ juga sebab sudi follow blog kita ^_^

      Delete
  2. Balaz kunjungan akak :D..done follow akak..^^

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  3. salam...balas kunjungan...thanx follow saya..done follow u :)

    ReplyDelete
  4. hi ! datang dari segmen yang sama. done follow u. jom follow balik! http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  5. assalam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    haaa... tambah lagi sorang follower. memang boleh la 1000++ tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!!! kita pun dah tambahkan follower awak.. ♥^_^

      Delete
  6. follow u back dear... rajin2 coment blog ea :)

    http://kasihdani.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  7. Salam dear..time kasih join segmen ibu..harini baru ibu dpt bw di blog kamu..senarai terbaru dah di update..Selamat Follow Memfollow ye (^__^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ibu sebab sudi singgah kat blog kiter yg xseberapa nih.. sesi follow memfollow akan dietruskan.. hehehe ♥^_^♥

      Delete
  8. Datang singgah dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Btw, done follow you :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  9. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  10. As Salam. saya datang balas kunjungan. thanks for following me. salam kenal dari saya ya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Sue sebab sudi follow blog saya semula ^_^

      Delete
  11. yanaa dtg dari segmen yg same ! Dah follow :) Hrp follow balek ye.
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

    ReplyDelete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥