Tuesday, September 25, 2012

Klik Klik - Photographer Usman Samad "dilamar"

Kepada kengkawan yang rajin explore blog AT ni, pasti akan terperasa'an' dengan 1 entry pasal photographer ni. Baru-baru ni sesaja godek FB, ternampak 1 wall post dia ni yang mengatakan dia telah 'dilamar' oleh sebuah syarikat media untuk berkongsi profile kerja dalam majalah yang dikelolakan oleh pihak syarikat media tersebut. Wahh!!!! memang rezeki dia. Alhamdulillah.. Sebagai kawan, AT tumpang bangga dengan apa yang telah dia dapat.. Tak sabar tunggu keluaran majalah tersebut.. eh? AT plak yg over... heheheh

Kalau di ikutkan, AT pun sebenarnya minat dengan bidang photo nih.. cuma setakat ni belum 'terpanggil' untuk cetuskan idea dan ilham.. Kawan AT ni ada gak offer supaya cuba ikut dia sekali gi buat 'shooting' tapi dengan perasaan rendah diri AT nyatakan yang AT tak layak lagi nak buat bidang nih.. ntahhapahapa yang AT shoot kang.. rosak gambar... hikhik...

Jom kita view hasil kerja dia.. Manalah tau kalau2 ada kengkawan di luar sana yang bakal mendirikan rumahtangga "berkenan" dengan hasil kerja dia ni, bolehlah cuba call dia dan Alhamdulillah.... bertambahla komisyen AT... heheeheh... Takde la.. Gurau jer... Ikhlas nak promote nih..





Kalau kengkawan berkenan, pergi kat link yang telah AT sediakan di blog ni.. View the picture and express your comment or idea..


A.d.i.o.s

11 comments:

  1. cantik la ,sy pown minat siot dlm bidang fotografi nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 la kan bidang fotografi ni bole pegi jauh x eh?

      Delete
    2. insya Allah boleh... asalkan kita rajin usaha dan sentiasa utk ilhamkan idea creative.. cewahhh!!! AT punya ayat mcm pro pulak dlm bidang nih.. hehehehe

      Delete
    3. kan,rezeki ada kat mana2 yg penting usaha ,ain mang minat fotografi ni tapi tu la akak sulung mesti tak bagi ,ain ambik pastri pon dia xbagi ni kan pulak fotografi yg pada dia xleh pegi kemana hurmm.

      Delete
  2. cantiknye...mmg patut dia terpilih kan..rejeki dia...

    ReplyDelete
  3. agak2 la kan bidang fotografi ni bole pegi jauh x??

    ReplyDelete
  4. terima kasih sobat tolong promote brand USMANN PHOTOGRAPHY..insyaallah ada komisyen (belanja makan cukup la yea) hehehe..

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sobat tolong promote brand USMANN PHOTOGRAPHY.. insyaallah ada komisyen..belanja makan boleh? hehehe :)

    Kalau kita rajin berusaha dan tak segan atau tak jemu untuk belajar insyaallah kita boleh pergi jauh, so far alhamdulillah dah dua tahun lebih saya berkecimpung dalam bidang ini dan sekarang saya buat sepenuh masa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah gunanya kawan.. belanja as my komisyen..?? buleh aja... heheheheh

      Delete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥