Cerita Raya 2012 - Tweet tweet

Bila tak berjalan raya, mengadap TV jer la kerjanya.. Tengah layan program raya kat ASTRO, kebetulan pulak artis yang terlibat dgn program raya tu tengah online kat twitter, tangan pun jadi gatal la nak ber'tweet' dengan diorang.. sesajer tweet kepada artis2  tu walaupun dah pujuk dalam hati awal2, "kalau diorang tak reply jangan marah sebab beribu yang akan tweet pada artis nih".. tapi rasa mcm bertuah pulak biler diorang reply my tweet.. sengih sampai ke telinga nih.. hehehehehe

masa ni tgh layan Raya Hafiz Raya

ni pun sama gak, Raya Hafiz Raya

yang ni Betul ke Bohong... episode ulangan


jangan ingat AT nak menunjuk plak, tapi sajer nak share.. eh.. sukahati AT la kan.. blog AT.. hahahahahaha


A.d.i.o.s


p/s : pengacara paling popular malaysia pun ada reply my tweet tau.. the one and only Aznil Hj Nawawi a.k.a. Pak Nil.. tak caya? tak caya sudah!! ^_^



Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!