Friday, August 24, 2012

Cerita Raya 2012 - Salam Lebaran dari Singapura

ni perihal twitter lagi.. sajer gatal tangan nak ber'tweet' dgn artis favourite AT dari Singapura - Taufik Batisah.. Dalam hati, xderla hope supaya dia balas sebab yelah, beribu yang tweet pada dia, mesti tak menang tangan dia nak reply mana satu kan.. tapi.........


TU DIA!!!!!!!!! rasa macam bertuah pulak bila artis favourite reply my tweet..  sengih sampai telinga nih..  seorang lagi artis favourite dari Singapura yang AT suka, Hady Mirza... dah tweet tapi paham2 jer la, bukan AT sorang peminat dia... heheheheheheheh


A.d.i.o.s




No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥