Walimatulurus - Taman Sri Nanding, Hulu Langat, Selangor

Tarikh Majlis : 02 Jun 2012
Tempat ; Taman Sri Nanding, Hulu Langat

Entry kali ni is dedicated to my adik angkat lelaki AT, IKRAM yang telah bernikah pada 26 May lalu di Kota Bharu, Kelantan. Majlis resepsi pihak lelaki telah diadakan pada 02.06.2012 di kediaman ibubapanya di Taman Sri Nanding... Ikram merupakan adik kepada my bestfriend, Haiyan... Masa diorang nak bertolak pergi ke Kelantan hari tu, AT sebak sebab tak dapat ikut.. sob sob... tapi diorang dah siap warning dalam FB.. kalau di sebelah pihak lelaki AT xde, memang kena... hikhik... Majlis resepsi bertemakan BIRU.. Nice...

Ada la sikit gambar nak share.. my phone camera.. xbanyak nak snap pun.. mintak mahap la yer sebab kualitas gambar yang tidak menepati standard piawaian.

ini anak angkat AT, Hadhinah Afiqah (kakak)
yang pegang pintu pagar ni pun anak angkat AT gak, Hadhinah Athirah (adik)
ini my BFF, Haiyan a.k.a kakak pengantin a.k.a mak kepada anak2 angkat AT di atas

inilah dia adik angkat lelaki AT, Ikram & isterinya, Rosmaini...
(kalau sekali tengok rupa isteri adik angkat ni, ada iras artis x? heheehh)
 
Credit to official photographer - HAFIZFITAL PHOTOGRAPHY


Just like i said before, AT tak snap banyak gambar adik angkat ni.. AT ada mintak kat official photographer some picture untuk AT share kat sini tapi dia tak bagi lagi... hehehehh... nanti kalau ada tambahan, yang mana AT bleh share , AT share..

Doa akak buat adik Ikram, semoga kasih, cinta & sayangmu kekal sehingga ke akhir hayat bersama isteri tercinta..

A.d.i.o.s

p/s ; time sibuk kenduri ni pun, ayah angkat aku nak kenalkan dgn seseorang... adeh... sabo jer la...



Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!