Super Spontan - 20.04.2012


Minggu ke-4 menyaksikan Shahrol disingkirkan daripada meneruskan cabaran dalam SS...  

5 permainan dipertandingkan pada minggu ini bermula dengan permainan Beku (Freeze)...   AT cukup suka bila JOZAN bertemu...   penonton kat studio pun bersorak bila sesama diorang beraksi...   ternyata AURA JOZAN memang kuat....

Permainan kedua - Skrip Rabak dan Pelakon Lelaki TV Popular ABPBH, Fizz Fairuz telah tampil sebagai artis undangan. Time ni AT suka bila Fizz Fairuz secara spontan tiru aksi berjalan Zizan....   Terbaik!!
Permainan ketiga dinamakan Keluar Masuk. Yang ni kalau tak peka dgn ayat yang dikatakan, memang jadi pening....   AT pun jadi pening sekejap... tapi memang best!!

Permainan keempat ialah Pemandu Pelancong - time ni AT geram ngan Beruang Comel.... bukan apa, Sathiya a.k.a Babyface dah sebut dgn betul apa yang rakan2 dia tanyakan tapi at the end, aduss.... sayang arr... Suhaimi - Angsa Ganas plak memang belasah jer merapu tapi at the end, jawapan dia tepat...

Permainan terakhir ialah Demonstrasi - time ni best sebab masa minggu pertama - angsa ganas diwakili oleh Zizan (tangan), Tauke & Nana....  Peserta yg sama tampil tapi kali ni, Tauke balas dendam kat Zizan.. hahahahahahh!!! memang best... Beruang comel plak tampilkan Cat, Johan ngan Yasmin...   tertungu gak telur kena kat muka Yasmin sebab AT rasa kalau kena, memanag akan jadi riuh studio..

Apa2 pun, game minggu ni memang terbaik dan Berunag Comel tlh menang hasil dari undian penonton...  Memang sengit....  Angsa Ganas dikehendaki mengundi, siapakah yang bakal disingkirkan pada minggu ini.... huhuhhhhh.... siapakah yang bakal disingkirkan itu? Tungguuuuuuuuu..........

Serius AT cakap, untuk minggu ke 4 ni, memang sakit perut dibuatnya....  Lawak giler....  AT dapat bayangkan, kalau di akhir SS ni yang tinggal JOZAN, agak2 macam mana undian dari penonton........ hhmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... CONFIRM SENGIT!!!!!!!!!!!!!!


A.d.i.o.s

Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!