Showdown 2012

What!!!!!???? SD 2012 dah 2 episode????? macam mana AT bleh terlepas arr... hikhikhik ^_^

entah kenapa malam tadi tetiba nak review channel 8TV, skali program SD2012...  terus tukar channel...  rupa2nya dah  pusingan Battle...   apa yg AT tengok semalam, crew2 yang dipilih adalah melalui ujibakat secara online...   bagusla tu...   kira macam peringkat saringan la...   juri still sama, Joe Flizzow & Mapple Loo...

semalam dah ada 24 crew (klau tak salah AT la) yg layak ke pusingan Meltdown...   ini merupakan pusingan terakhir sebelum mereka layak utk berentap setiap minggu secara langsung...   apa yg AT perasan semalam, ada jugak la nama2 crew yg AT pernah dgr sebelum ni masuk bertanding semula..   antaranya EGS Monster.. memang tak putus asa diorang nih...   antara crew yang dah mula memberi saingan adalah HiFive, Inversion & nama yang memang AT suker, HMC Junior..   HMC tuh!!!! semalam jugakla terperasan Chris dari ECX..   rindu la kat cerw dia nih!!!!! (alamak, terlebih sudah!! heheheh)

for those yang memang suker dgn aksi tari menari nih, jangan lupa untuk saksikan Showdown 2012... Hopefully AT tak missed out all episodes..

pict : credit to SD web


A.d.i.o.s

Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!