Friday, April 13, 2012

RM Berwajah Baru


credit pict : Sinar

Wang kertas siri baru ni akan diedarkan mulai 16 Julai 2012.... 
kalau tak salah AT, since Disember 2011 lagi perkara ni dimaklumkan....
rasa macam excited pulak nak tengok wang kertas RM 20....
AT masih simpan versi lama....
dulu dalam tabung....
tapi skang ni duk dalam album...


Kepada vendor & pihak berkaitan yang mempunyai pertanyaan lanjut, boleh hubungi talian BNMLINK di 1-300-88-5465 atau hantar email ke ncs@bnm.gov.my



###### wang kertas RM2 pun AT masih simpan tapi kenapa RM2 tak der dalam siri baru ni arrrrr?



 
A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥