Thursday, April 26, 2012

Makan & Minum - Mee Udang Mak Jah, Kuala Sepetang



Betul ker sampai ke Perak semata-mata nak makan tengah hari? hehehehh... takdelah..   AT pergi kat cawangan dia la...  Hari ni makan tengah hari di Restoran Mak Jah cawangan Wangsa Maju. Ala, yang dekat dengan Wangsa Walk tu... (kalau tau la) hehehehehhh.... AT gi berempat dengan Iza Shanaz, Kak Wan & bos AT..  


Specialitiesnya adalah Mee Udang.  Kalau ikutkan memang nak try, tapi sebab perut ni jenis yang payah sikit nak terima selain NASI untuk makan tengah hari, AT order la Nasi Goreng Special... Kak Wan order Kue Teow Special, Iza Shanaz ngan bos AT order Mee Udang Special...  Specialnya sebab bahan penting dalam menu dia ni adalah UDANG... Memang fresh... Nyumnyum....

Kak Wan ngan Iza Shanaz tengah pilih menu

besar2 udang nya...

inilah Kak Wan...dia  x perasan AT snap gambar dia tuh.. hehehehh

inilah boss AT....

Nasi Goreng Special... dalam sampan letaknya...
 penat mendayung nak cari Udang.. hikhik

Pada AT, nasi goreng dia mcm kering skit tapi sebab dia beri kuah mee udang tu, baru terasa 'mari' sikit nak makan.. Untuk minuman plak, kitorang order Sirap Laici, Epal, Mangga & Fresh Orange..


tinggal kulit jer..

candid lagi
Mintak maaf la yer kalau kualiti gambar kurang memuaskan & tak banyak pulak gambar yang nak dipaparkan..  Almaklumlah, handphone cikai jer... (tapi dah berangan nak tukar baru nih).... Balik jer ofis, kepala berat, mata pun berat...  apa dia? Ngantok arrr...    Setiap kali kenyang mesti macam tu...   ish ish ish...  Mengada-ngada lah AT nih..... ^_^  


A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥