Bandung Oh Bandung - Part 2

Part 2 - Perihal Passport - 03.12.2011 - Imigresen Kajang

AT dgn ayah pergi ke Imigresen Kajang keesokan harinya untuk urusan passport. Sampai lebih kurang pukul 8.15 pagi, omak ai.. ramainya.. macam biasa arr, beratur untuk semakan dan giliran.. entah kenapa dah beratur lebih kurang 1 jam, one of the officer came out and said

"minta perhatian semua, hari ni sistem kita offline. siapa yang nak tunggu boleh tunggu, tapi jangan mengharap la yang passport dapat dikeluarkan hari ini. tuan--tuan dan puan boleh rujuk ke imigresen berhampiran samada di Putrajaya atau Shah Alam.."

lebih kurang macam tu la.. adoi.. tertangguh lagi.. semua dokumen dah lengkap, sistem plak weng.. HANTU BETUL LA.. DUGAAN!!!!!!!!!!!!!!

AT ngan ayah decide nak buat kat tempat lain.. kat mana..?? tunggu....

A.d.i.o.s


Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!