Wednesday, December 07, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 4

Part 4 - RM to Rupiah - 06.12.2011

Berapa budget for Bandung?? Erm, takdelah banyak sangat.. Terus terang AT katakan, tak terlintas pun nak berbelanja / shopping sakan. Walaupun ramai yang cakap AT berjalan ke Bandung sebab nak shopping, tapi percayalah, tak terasa excited sangat pun nak shopping.. Pelik kan?

Pagi Selasa, sampai jer opis, terus keluar dengan Iza Ismail.. Dia nak keluarkan  duit belanja Bandung lepas tu terus tukar duit.. Masa tu baru pukul 9.30 pagi.. Kitorang gi survey kat agensi exchange di Jalan Masjid India.. Masa ni, kaunter niaga tak buka lagi.. Kaunter niaga kan aktif pukul 10.30 pagi.. Kitorang dapat beli dengan harga RM 348 bersamaan dgn 1juta Rupiah.. Ok tak? Itupun kitorang still bodek kalau boleh dapat lagi harga rendah, tapi memang tak dapat la.. hehehehh.... Inilah dia hasil tukaran yang kitorang buat hari tu;;;;;;


Jutawan aku!!!!!

Hikhik.... Bergelar JUTAWAN untuk seketika.. Kat sana nanti tak taula sama ada AT waras untuk berbelanja atau tidak.. Hopefully takdelah dianggap membazir kelak..

Cerita di Bandung.. Nanti AT sambung yer.. ^_^


A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥