Saturday, December 31, 2011

Happy New Year 2012

I wish U to have a
Sweetest Sunday,
Marvelous Monday,
Tasty Tuesday,
Wonderful Wednesday,
Thankful Thursday,
Friendly Friday,
Successful Saturday.
Have a great Year.


A.d.i.o.s

Friday, December 30, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 9

13.12.2011 - Last day - Kartika Sari - Amanda - Pasar Baru - Warung Nasi Ampera - Airport

Rasa macam tak percaya yang hari ni merupakan hari terakhir AT di Bandung.. pagi tu, kitorang rasa buah mangga, dapat kek lapis yang kitorang order dari Agam semalam.. lepas tu, sesi gambar beramai-ramai la..


Selesai bergambar, kitorang semua gerak ke Kartika Sari.. Kat sini ada jual bermacam-macam chocolate, candys.. Lebih kurang macam kat Langkawi la.. selesai di Kartika Sari, kitorang gerak pula ke Amanda.. ramai yang mengatakan, brownies yang dijual di sini adalah antara yang menjadi pilihan utama untuk dibawa pulang sebagai ole-ole.. AT? beli jugak.. hehe..



selepas tu kitorang sempat gerak ke Pasar Baru sebab ada yang masih nak beli-belah untuk kali terakhir tetapi masa yang diberi hanya 1 jam sahaja.. selesai di Pasar Baru, group pertama bertolak ke Jakarta sebab diorang amik penerbangan balik ke KL dari sana.. kitorang pula gerak ke Warung Nasi Ampera untuk makan tengah hari..


selesai makan, kitorang terus ke Airport Bandara Husein Sastranegara Bandung.. di airport, Iza Ismail ngan KP sempat lagi ber'shopping' untuk kali terakhir.. masa dok menunggu tu kan, sekali lagi, AT rasa macam tak percaya jer yang hari ni merupakan hari last..


sepanjang bercuti di Bandung, macam-macam karenah yang AT dapat tengok.. tapi yang pasti, Iza Ismail dah demam ketika di Bandung, bila balik ke Malaysia, AT plak yang TUMBANG!!!!!!!!!!!!

itulah dia PENANGAN BANDUNG dan sedikit sebanyak cuti AT di Bandung.. and hopefully, AT akan ke sana lagi sekali.. kalau boleh for sightseeing pulak.. plan nak gi bercuti tempat lain dulu... hehehehhhh


A.d.i.o.s

Thursday, December 29, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 8

12.12.2011 - Day 3 - Pasar Baru - Ayam Penyet Ria - Trans Studio - In House Perfume - Rumah Mode


In my previous entry, AT ada mention pasal kempiskan poket.. aktiviti hari ini adalah mengempiskan jutaan rupiah yang ada dalam wallet di Pasar Baru.. Nak kata excited utk bershopping tu, tak la jugak sebab AT ni bukannya kaki shopping.. tapi adalah jugak yang dibeli untuk family.. cuma ada 1 jer yang AT tak dapat nak beli... huhuuhhhhhhh


we spend about 4 hours in Pasar Baru.. utk lunch, kami dibawa makan ke Restoran Ayam Penyet Ria.. makan apa? nasi, ayam penyet, sayur kangkung, air apukat.. air tu boleh tahan jugak la pekatnya.. memang tak lalu minum.. KP cakap dia nak rasa air tu, AT ngan Iza Ismail perhatikan ajer.. dalam kata nak rasa tu, HABIS KO SEGELAS.. 

utk aktiviti petang, kitorang diberi pilihan sama ada nak pergi ke Trans Studio atau teruskan aktiviti shopping. Kalau tak salah AT di Cihampelas & Sibaduyut.. AT dari awal memang nak pergi ke Trans Studio. kitorang dipecahkan kepada 2 group..

Lepas makan, dengan cuaca hujan renyai, kitorang gerak ke Trans Studio.. it takes about 15-20 minutes to get there.. bila nampak sign Trans Studio tuh, rasa macam tak percaya boleh sampai ke situ..






'tuk family fun, memang cun la kalau nak pergi sini.. ala, lebih kurang macam masuk indoor games kat Genting Highland la.. AT pun xdela masuk semua games.. setakat 4-5 games jer rasanya.. kebetulan masa kitorang duk berlegar dalam tu, ada show dari artis trans studio.. ada micahel jackson ko.. sempat jugak la candid.. maaf la kalau gambar tak berapa nak terang sebab bateri kamera kong.. AT guna cam h/phone jer..

kalau tak salah AT, watak2 yang ada masa show ni semuanya yang kita boleh agak dari filem mana.. ada yang menggayakan Elvis Presley, Marilyn Monroe, watak cartoon little mermaid.. it's fun to watch them.. kalau korang perasan, mamat yang pakai baju kuning kat dalam gambar ni, menggayakan watak zaman Elvis Presley, Rock n Roll gitu, sempat lagi dia bagi pose special.. siap panggil ajak menari tuh.. malu eh!! nanti AT plak yang over... heheh..


lebih kurang 4 jam kitorang kat situ, kitorang gerak pula ke In House Perfume sebab ada yang nak beli perfume.. Di situ, AT dapat bau macam2 wangian sampaikan kepala naik pening.. tak lama duduk dalam tuh, terus keluar duduk dalam van.. masa ni la Pak Akos selalu sangat mengusik AT sampaikan tak terlayan dengan ramah dia tuh.. selesai di In House Perfume, kitorang gerak ke Rumah Mode.. boleh tahan jugak la tempat dia..


selesai di Rumah Mode, perut dah lapar, kitorang pergi makan di sebuah restoran yang mana AT xingat apa namanya.. bateri kamera ngan h/phone kong.. time ni la baru AT rasa selera nak makan sebab lauk yang dihidangkan malam tu memang mengancam.. pada AT la.. heheheh.. nanti AT tanya ngan Iza Ismail, kalau dia ada candid gamabr kat sini, AT update ya... ('',) kat restoran ni jugak, lepas habis makan, AT memborong shirt Bandung utk family.. konon last 'shopping' la kan sebelum balik hotel..

kali ni bila balik bilik, lepas mandi, terus kemas beg.. masa tu rasa macam tak percaya jer esok dah nak balik.. rasa macam tak percaya jer dah 3 hari kat Bandung.. masa pantas berlalu kan..

apa pulak cerita last day AT kat Bandung..??  tunggu... ^_^

A.d.i.o.s

Monday, December 26, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 7

11.12.2011 – Day 2 - Tangkuban Parahu - Ladang Strawberry - Sapu Lidi - Bali Heaven - Rumah Tas - Toko 3 - Restoran Baso Malang Karapitam

Aktiviti bermula jam 8 pagi.. itupun salah kunci jam sebenarnya tapi nasib baik tersedar awal.. awal ker? kena tanya ngan Iza Ismail sebab tak berapa nak ingat pukul berapa kitorang tersedar.. inilah antara picture yang sempat AT candid.. ni time makan nih.. tangan ni gatal nak candid something.. 

Nasi Uduk a.k.a Nasi Lemak

view dari tempat penginapan AT

Selepas sarapan, kitorang dibawa terus ke Tangkuban Parahu.. boleh tahan jugak la tingginya.. sepanjang 'pendakian', AT rasa seronok tengok kiri kanan yang menghijau.. sejuk mata memandang.. cuaca pun boleh tahan sejuk.. kawasan gunung la katakan.. disamping tu juga, AT ada nampak pengunjung2 yang berbasikal untuk naik ke puncak.. wow.. kuat jugak kaki diorang nak mendaki ek... heheheh.. it takes about half an hour to reach the peak from checkpoint..


i love to candid something
 
Kiri atas - sign welcome Tangkuban Parahu
Kanan atas - checkpoint a.k.a pintu masuk sebelum reach peak
Kiri bawah - can't u see the smoke?
Kanan bawah - me la!!
cantik kan pemandangan
kalau ikutkan banyak jugakla apa yang AT candid kat puncak ni.. ni sebahagian jer nih.. hehehe.. Lebih kurang 2 jam kat sini, menyaksikan pemandangan sekeliling dan ragam manusia kat atas nih, kitorang beredar turun untuk ke Sapu Lidi.. nama tempat makan tu tapi macam pelik kan.. tapi sepanjang nak ke restoran tu, kitorang sempat berhenti untuk makan jagung bakar.. bos AT sempat posing lagi bakar jagung tuh.. jagungnya memang manis tapi AT tak candid la pulak jagungnya.. hehehehehhh

kalau tak salah, nama makanan ni nasi bakar..
makan dgn kelapa yang dicampur sedikit gula & kuah kacang

lepas makan kat gerai nih, kitorang berhenti pulak kat ladang straberry petik sendiri.. namanya petik sendiri sebab diri sendiri yang petik strawberry tuh.. hehehehehhh.. AT xderla nak petik sebab AT bukanya fanatik buah beri.. dah petik, strawberry tu ditimbang then kena bayar.. kalau tak salah AT, sekilo harga dia Rp90000.. 



Selesai di ladang strawberry, kami dibawa makan tengah hari di restoran Sapu Lidi.. Pelik kan nama dia tapi serius gua cakap, 'pemandangan' mahal oo... kalau ikut pada Pak Akos, ketua 'supir' rombongan kitorang, ada lagi 1 tempat yang ekslusif tapi harga pun boleh tahan la.. pada AT, kalau tempat mahal tapi view tak cantik, tak syok jugak..


Memang rasa nyaman, sejuk kat sini.. suasana sekeliling menghijau.. memang makan di sawah.. serius beb, memang ada sawah.. kitorang melepak kat sini lebih kurang 2 jam.. Dah habis makan, kitorang di bawa ke Bali Heaven, ala2 butik tapi besar jugakla.. tapi, sebelum sampai ke Bali Heaven, kitorang terpaksa patah balik ke Sapu Lidi sebab ada orang tertinggal.. kalau tak salah dah lebih kurang 15 minit perjalanan.. huhuh.. Di Bali Heaven, AT beli 1 blouse.. convert to malaysia, harganya lebih kurang rm45.. Lepas tu gerak ke Rumah Tas.. dah nama pun TAS pasti korang boleh bayangkan apa yang ada kat situ tapi AT tak membeli pun.. lebih kurang 30-45 minit di situ, kiitorang ke Toko 3.. (tak banyak candid kat sini.. AT rembat 2 helai seluar jeans.. siap potong kaki seluar lagi.. bayar upah kalau tak salah AT Rp30000.. Lepas 2 jam di Toko 3, kitorang ke Baso Malang Karapitam.. makan mi bakso.. orang lain merasa bakso tapi AT order nasi goreng special.. apa yang special.. alahai, nasi goreng + telur mata kerbau.. itupun tak lalu sangat sebab MANIS.. hehehehehhehhhhhh  




habis makan, terus gerak balik ke hotel.. kalau tak salah AT, masa nak balik dah pukul 10pm.. badan memang rasa letih.. esoknya pulak memang akan jadi lebih aggresif la nak bergerak sebab kitorang akan ke Pasar Baru.. baru betul nak kena kempiskan poket.. ehehehehhh.. apa kisah nya... tunggu.....

A.d.i.o.s

Saturday, December 24, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 6

Saturday, 10 December 2011, LCCT Sepang - Jakarta - Bandung


''Kak, rasa2nya akak boleh lari tak.. gate nak tutup lagi 4 minit nih".. Apalagi, pecut 100 meter mencari gate.. Semput dibuatnya.. Entah macam mana boleh salah tengok timing gate open.. That was the BEST 1ST EXPERIENCE I HAVE FOR MY 1ST TIME FLIGHT.. hikhik.. adoyaii..


Departure at 7am.. It takes 2 hours to reach Jakarta.. Masa kitorang sampai tu tertanya jugak, saperla yang 'jemput' kitorang.. Untuk vacation ni, grup pertama dah gerak semalam.. diorang kena bayar lebih la sebab awal sehari.. Dah jumpa dengan Agam, orang yang akan memandu kitorang, tunggu dia amik van, terus pusing2 kat Kota Jakarta.. Tempat pertama yang dibawa adalah Monumen Nasional (Monas).. Tak gi naik pun menara tu.. Lebih kurang dalam 10 minit, barulah kitorang nampak grup pertama.. Apalagi, bertegur sapa macam orang tak pernah berjumpa.. hehehe









Monumen Nasional (Monas)



Lebih kurang dalam 10 minit, kitorang terus gerak ke Tanah Abang.. Shopping kompleks sebenarnya tapi aku tak membeli belah pun sebab ada orang pesan, harga kat sini mahal sikit dari Bandung.. heheh.. Lebih kurang 4 jam duduk melilau kat situ, kitorang gerak ke Salera Jumbo, Padang Restaurant.. Masa tu pukul 3.30 pm.. korang bayangkan waktu makan tengah hari kitorang pukul 4.30 petang waktu Malaysia.. huhuh... time ni perut dah keroncong rock.. Tak boleh nak selera sangat dah..










Habis makan terus gerak ke Bandung.. it takes about 4 hours to get there.. The traffic was 'horror' I think.. Kenderaan rapat, hon setiap masa.. time ni la terfikir, rindu pulak jem kat KL.. tapi seronok sebab boleh tahu macam mana keadaan kota luar negara.. hehehehehhh.. Sepanjang perjalanan, AT tido2 ayam, kepala dan perut sakit sebab makan lambat.. AT dapat tengok keretapi yang bergerak waktu malam.. Sampai di Bandung lebih kurang pukul 9 malam.. Makan lagi.. Kalau tak salah AT, nama restoran tu Rumah Ikan..








Iza Ismail plak lepas makan gi berurut.. Tak jauh pun, kat atas restoran tu jer.. AT dah kepenatan, naik van terus dihantar ke hotel.. Nama tempat kitorang menginap adalah Hotel Ponty.. Kat kawasan bukit.. Emang sejuk deh.. Angkut beg, mandi, terus landing atas katil.. time ni si KP ada kat bilik, dia temankan AT sementara tunggu Iza Ismail balik dari sesi mengurut.. AT memang dah ngantuk bangat.. mata dah tak boleh tahan lagi tapi rupa2nya si KP yang lena dulu.. tapi rasanya lepas tu dia tersedar kot sebab AT dapat dengar ada orang buka pintu sebab Iza Ismail balik.... emang mata AT tak boleh nak bukak.. apalagi deh.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz






Hotel Ponty - gambar diambil keesokan harinya


Esoknya kitorang dibawa ke mana?? Tunggu next entry la yer... hikhikhik


A.d.i.o.s

Wednesday, December 07, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 4

Part 4 - RM to Rupiah - 06.12.2011

Berapa budget for Bandung?? Erm, takdelah banyak sangat.. Terus terang AT katakan, tak terlintas pun nak berbelanja / shopping sakan. Walaupun ramai yang cakap AT berjalan ke Bandung sebab nak shopping, tapi percayalah, tak terasa excited sangat pun nak shopping.. Pelik kan?

Pagi Selasa, sampai jer opis, terus keluar dengan Iza Ismail.. Dia nak keluarkan  duit belanja Bandung lepas tu terus tukar duit.. Masa tu baru pukul 9.30 pagi.. Kitorang gi survey kat agensi exchange di Jalan Masjid India.. Masa ni, kaunter niaga tak buka lagi.. Kaunter niaga kan aktif pukul 10.30 pagi.. Kitorang dapat beli dengan harga RM 348 bersamaan dgn 1juta Rupiah.. Ok tak? Itupun kitorang still bodek kalau boleh dapat lagi harga rendah, tapi memang tak dapat la.. hehehehh.... Inilah dia hasil tukaran yang kitorang buat hari tu;;;;;;


Jutawan aku!!!!!

Hikhik.... Bergelar JUTAWAN untuk seketika.. Kat sana nanti tak taula sama ada AT waras untuk berbelanja atau tidak.. Hopefully takdelah dianggap membazir kelak..

Cerita di Bandung.. Nanti AT sambung yer.. ^_^


A.d.i.o.s

Tuesday, December 06, 2011

It’s All About Life - Motivasi Islam

copy paste dari wall member FB

Harta yang paling menguntungkan ialah
SABAR.
Teman yang paling akrab adalah 
AMAL.
Pengawal peribadi yang paling waspada
DIAM.
Bahasa yang paling manis
SENYUM.
Dan ibadah yang paling indah tentunya
KHUSYUK.
 
 
Renung-renungkan, selamat beramal ^_^
 
 
A.d.i.o.s

Monday, December 05, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 3

Part 3 - Perihal Passport - 04.12.2011 - Imigresen Putrajaya

Kali ni AT ngan ayah decide nak rujuk terus ke Imigresen Putrajaya yang terletak di Prescint 15.. Gerak dari rumah pukul 7.30 pagi dan sampai lebih kurang pukul 8.15pagi.. As usual, memang ramai dah beratur.. AT siap kira tu, berapa la agaknya nombor giliran AT..

Akhirnya sampai la AT di kaunter untuk semakan borang dan dapatkan nombor giliran.. Berapa no giliran AT..?? 1070.. Masa tu pukul 9.06pagi.. Terpikir gak, sempat ker passport ready hari ni... Kerisauan melanda sebab masa tu memang ramai.. lebih kurang pukul 11 pagi, kaunter nombor giliran dah ditutup.. fuhhh... nasib baik AT sampai awal.. (awal ker..??).. hehehehhh

sabar menanti sambil melayan karenah anak buah AT, baca suratkhabar, main games h/phone, makan roti krim sebungkus (sebab tak sarapan), ke tandas 2 kali dan AKHIRNYA.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


passport ready... hoyeh... suker suker suker... terasa macam excited sangat sebab 2-3 hari dok berulang alik ke imigresen nak uruskan benda yang sama.. urusan passport AT selesai lebih kurang pukul 11.50 pagi.. nak kata setengah hari tu, tak jugak sebab AT rasa macam cepat jugak kaunter kat sini.. pada pendapat AT la.. orang lain AT tak tau..

dah waktu tengah hari, masing2 dah rasa lapar, apalagi makan tengah hari la... pekena nasi beriyani tapi tak ingat kat prescint berapa.. sedap jugak.. harga pun boleh tahan..

Passport dah ready, nak tukar duit pulak.. Berapa budget..?? hehehe.. Tunggu next part la...


A.d.i.o.s

It's All About Life - Kasih pilu

Adakala
Hati terdetik pilu
Pabila diingat kisah lalu
tertampal jauh
di sudut hati
kenapa
kau hadir
dengan simpati
kiasmu mengubat hati
namun
indah itu
hanya sementara
mengenalimu
telah mengajar
hati tidak perlu dipaksa
biarkan terzahir perasaan itu
menyapa dan membisik
hadir menemani
meyakini kasih mu
selamanya untukku

 


A.d.i.o.s


Sunday, December 04, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 2

Part 2 - Perihal Passport - 03.12.2011 - Imigresen Kajang

AT dgn ayah pergi ke Imigresen Kajang keesokan harinya untuk urusan passport. Sampai lebih kurang pukul 8.15 pagi, omak ai.. ramainya.. macam biasa arr, beratur untuk semakan dan giliran.. entah kenapa dah beratur lebih kurang 1 jam, one of the officer came out and said

"minta perhatian semua, hari ni sistem kita offline. siapa yang nak tunggu boleh tunggu, tapi jangan mengharap la yang passport dapat dikeluarkan hari ini. tuan--tuan dan puan boleh rujuk ke imigresen berhampiran samada di Putrajaya atau Shah Alam.."

lebih kurang macam tu la.. adoi.. tertangguh lagi.. semua dokumen dah lengkap, sistem plak weng.. HANTU BETUL LA.. DUGAAN!!!!!!!!!!!!!!

AT ngan ayah decide nak buat kat tempat lain.. kat mana..?? tunggu....

A.d.i.o.s


Saturday, December 03, 2011

Bandung Oh Bandung - Part 1

Part 1 - Perihal Passport - 02.12.2011 - Imigresen Kajang

Semuanya kerana kedegilan AT yang tak dengar cakap Iza Ismail. Dah disuruh buat awal2 tapi tak jugak pergi. Minggu sebelum dah pergi ke Shah Alam, Iza Ismail sempat renew passport dia, siap cakap lagi, isi jer borang & guna duit dia dulu, TAK JUGAK tergerak hati nak buat.. DEGIL.. From the date, it's just a weeks Trip to Bandung... AT terpaksa amik halfday on this date, dengan harapan semoga urusan selesai.

Balik umah kejap, makan+solat zuhur, gerak ke imigresen kajang.. dengan ditemani adik, kitorang meredah hujan lebat.. SERIOUS JEM GILER!! dah sampai kat situ, terpaksa round 3 kali untuk dapatkan parking.. masa tu jam dah lebih kurang pukul 3.. bergegas buat gambar dulu, then terus ke kaunter permohonan untuk semak borang.. yang peliknya, borang yang AT dapat di imigresen Shah Alam, tak boleh digunakan.. KATANYA.. Pegawai tu terus bagi borang baru, isi kat situ jugak, pergi ke kaunter 2, hah... KAUNTER TUTUP.. Hantu betul la.... dah try 'kautim' ngan another officer pun tak lepas lagi.. takpelah, esok masih ada..

AT bergegas untuk balik sebab hujan masih lebat.. Jalan JEM lagi..Lebih kurang dalam 1/2 kilometer nak masuk Bandar Kajang, ada 2 pacuan 4 roda MPKJ datang dari arah belakang dan mengarahkan kereta2 yang nak masuk ke Bandar Kajang supaya berpusing balik.. WHAT!! APA HAL PULAK NIH... Kita pun turut je la.. Naik highway, follow signboard Saujana Impian.. Malam tu tengok berita, ini rupanya yang terjadi....





mangsa yang cuba diselamatkan oleh orang awam

Nasib baik pihak MPKJ tu datang arahkan kitorang supaya berpusing balik.. kalau tak, memang MENANGISLAH tepon ayah.. Cerita passport AT macam mana..?? Tunggu part 2 ek....

A.d.i.o.s

Thursday, December 01, 2011

Selamat Pengantin Baru - Zahiril Adzim & Shera Ayob

sumber : Google

comelkan mereka berdua..
AT sendiri meminati pelakon ini..
Majlis Resepsi mereka telah berlangsung di Kelab Shah Alam, Selangor Darul Ehsan pada 27 November 2011.

Apa yang istimewa di majlis ini, Zahiril telah membacakan puisi yang dikarang sendiri khas untuk isteri tercinta..
Inilah dia bait-bait puisi tersebut..

Aku pasti punya masalah
Tiap kali ingin menulis puisi buatmu.
Entah kenapa, kuasa cintamu lebih hebat
Dari kata-kata yang akan terkeluarkan.
Saat itu langsung aku setuju yang dirimu satu.
Dan hari ini kau menjadi isteriku.

Ampunkan aku kalau aku pernah berkasar,
Ampunkan aku kalau aku pernah mengherdik,
Ampunkan aku kalau aku pernah menjerit,
Ampunkan aku kalau aku pernah terpekik, melolong,
Isteriku, percayalah sebabnya ialah kasih dan cinta.

Akan ku jaga kau seperti ku jaga diriku sendiri,
Memang hidup itu tidak pernah ada jaminan keselamatan,
Bahaya, ancaman di mana-mana
Tapi selagi kau dalam dakapanku,
Aku berjanji akan menjagamu
Setiap saat dan waktu,
Setiap siang dan malam,
Setiap guruh dan hujan,
Setiap panas dan terik,
Setiap nafasku.

Aku sering menadah telapak tangan,
Dan memohon pada Tuhan,
Agar kau, bukan sahaja kau menjadi isteriku,
Tetapi menjadi isteri yang disayangi Allah Ta’ala

Isteriku.
Selamat datang ke hidupku,
Selamat menjadi isteriku.
Selamat menjadi ibu pada anak-anakku kelak.
Selamat menjadi menantu ibu bapaku.
Selamat menjadi adik dan kakak pada adik-beradikku.
Selamat menjadi keluargaku.
Selamat menjadi pelengkap hidupku.
Selamat menjadi separuh dari aku


huhu... so sweeeeeeeeeeeet..
Shiera menitiskan airmata tatkala Zahiril melafazkan puisi tersebut..
romantik la dia..  

Congratulations to Zahiril Adzim & Shera Ayob..
Semoga berbahagia ke akhir hayat..


A.d.i.o.s

Bolasepak : Harimau Muda ke Australia

Kosmo! Online - Sukan >>> bukan 'makan angin' tapi 'berguru' tiga buah kelab elit di sana.. tujuan adalah untuk persiapan diri.. Harimau Muda masih mempunyai baki 3 perlawanan untuk aksi kelayakan Olimpik 2012..

Selamanya!! Selamanya!! Selamanya Sokong Malaysia!!



A.d.i.o.s