Posts

Showing posts from October, 2011

My Favourite Song - Wind Of Change by Scorpion

Image
I follow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change An August summer night Soldiers passing by Listening to the wind of change The world closing in Did you ever think That we could be so close,like brothers The future's in the air I can feel it everywhere Blowing with the wind of change
Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change
Walking down the street Distant memories Are buried in the past forever I fallow the Moskva Down to Gorky Park Listening to the wind of change
Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow share their dreams With you and me Take me to the magic of the moment On a glory night Where the children of tomorrow dream away In the wind of change
The wind of change blows straight Into the face of time Like a stormwind that will ring The freedom bell for peace of mind Let your balalaika sing What my guitar wants to say
Take me to the magic of …

Mimpi...??

Image
mimpi jer kot
kalau betul pun,

ALHAMDULILLAH
AMIN YA RABBAL ALAMIN
tapi
SIAPA PUTERA NYA?
hehehehehhh



A.d.i.o.s


Happy Deepavali

Image



LOGOS HOPE....bringing knowledge, help and hope

Image
It seems like my post about Logos Hope in top ranking.. Here some info about Logos Hope..

The Logos Hope Community
With around 45 different nationalities represented on board, the Logos Hope community is regarded as a genuine expression of international goodwill and understanding. The crew and staff are all non-salaried volunteers—including many serving in their professional capacity, such as seafarers, engineers, electricians, nurses, teachers and cooks. Sponsorship from friends, family members and civic organisations enables crewmembers to serve on board.
The age of volunteers ranges from retirees to children of families serving on board. Most of the crewmembers are in their 20s or 30s. From the captain to the newest staff member, each person has a job that is essential to keeping the ship running. Most people serve for two years.
Although the main aim of the ship is to serve people in the port communities, those on board also benefit personally during their term of service. A structur…

My Favourite Movies - Star Wars

Image
AT tonton filem ni dari kecil lagi.. Semuanya adalah kerana ayah AT yang gemar menyaksikan filem sains fiksyen.. Entah kenapa, AT tak jemu tonton semua episod.. Bila dah tonton Episode 1, mesti nak sambung sampai Episode 6.. Masa dapat tahu yang Geoge Lucas nak buat comeback Star Wars Episod 1: The Phantom Menace, memang excited.. Begitulah seterusnya ke Episod 2 : Attack of The Clone Wars & Episode 3 : Revenge of The Sith.. Terbaik!!! Best!!! 

What's your favourite movies? ^_^



A.d.i.o.s

My Favourite Song - When U Tell Me That U Love Me by Diana Ross

Image
I wanna call the stars Down from the sky I wanna live a day That never dies I wanna change the world Only for you All the impossible I wanna do I wanna hold you close Under the rain I wanna kiss your smile And feel the pain I know what's beautiful Looking at you In a world of lies You are the truth And baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you Everything you ask for Nothing is above me I'm shining like a candle in the dark When you tell me that you love me I wanna make you see Just what I was Show you the loneliness And what it does You walked into my life To stop my tears Everything's easy now I have you here
And baby Everytime you touch me I become a hero I'll make you safe No matter where you are And bring you Everything you ask for Nothing is above me I'm shining like a candle in the dark When you tell me that you love me
In a world without you I would always hunger All I need is your love to make me s…

Movie ; Klip 3GP

Image
kenapa aku update pasal movie ni ha...?? heheheheh sebab one of my favourite group artist berlakon la... saper...?? ONE NATION EMCEES selain tu ZAHIRIL ADZIM pun ada..

Sinopsis Filem Klip 3GP
Filem Klip 3GP ditulis oleh Sofea Aliza menggabungkan empat penceritaan yang mempunyai kisah tersendiri.
Kisah pertama mengenai Eddie yang mengecapi kejayaan perniagaan internetnya pada usia seawal 20-an. Kisah kedua pula mengenai Maya Akhtar, seorang wartawan yang komited terhadap kerjayanya, menjadi mangsa ugutan Sunny yang memiliki rakaman video hubungan sulit mereka. Kisah ketiga pula mengenai Suria, Mina dan Zakiah, tiga gadis remaja yang dalam perjalanan untuk mencari hiburan hujung minggu di Kuala Lumpur. Tanpa disangka, malam itu menjadi satu peristiwa yang menyeramkan apabila mereka diburu makhluk mengerikan. Manakala kisah terakhir mengenai Sandra, seorang pelajar yang menjadi mangsa deraan seksual oleh Jefri. Suatu hari, Sandra diperkosa beramai-ramai oleh geng motosikal yang dianggotai oleh J…

Al-Fatihah ; Perginya seorang biduan negara

Image
dari Dia kita datang, kepada Dia jua kita kembali..   
Salam takziah buat keluarga Allahyarham Dato Ahmad Jais yang telah kembali ke rahmatullah hari ini. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama di kalangan mereka yang beriman.
Al-Fatihah.


***sumber, Oh Bulan, Beautifulnara, Murai



A.d.i.o.s


Lunar Halo, 09.10.2011

Image
Iza ask me, " T, did you see the moon last night?"  "No, why?"  "It's beautiful.". When Iread the newspapers, then Iknow what is meantby Iza.
The phenomenon called as Lunar Halo. These are the news about it;
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Monday, October 10, 2011
All abuzz over lunar halo
By QISHIN TARIQ
qishin.tariq@thestar.com.my


PETALING JAYA: An unusual phenomenon where a halo of light appeared around the moon got social network users abuzz with excitement.
Known as lunar halo, it appeared at around 11pm yesterday and was visible in the Malaysian sky.
The image went viral after a Kuala Lumpur-based fanpage shared an image of the big ring of light around the moon. As of 1am, the image had been shared over 400 times on Facebook.
“Whats wrong with tonight's moon!? Hey guys, look!! The ring around the moon is not an after effect from photo taking, ITS REAL!” posted Lee Ging Siang on his Facebook page.
There were many other similar postings on the social network…

My Favourite Song - Ku Pendam Sebuah Duka by Khadijah Ibrahim

Image
Ku Pendam Sebuah Duka by Datuk Khatijah Ibrahim
Bercinta sudah lama Berkasih dan bermesra Sedang enak membuai rasa Perpisahan tercipta Mengapa sementara Cerahnya cinta kita Mendung tiba tiada ku pinta Gelapnya suasana
Walaupun hatiku Amat berat melepasmu Dan rintangan mendatang sayang Terpaksa kuleraikan Seandainya... Kita harungi jua Kelak punah semua sayang Mimi yang kau harapkan

Ku pasti kau kembali Menyatu dua hati Lebih elok cari pengganti Tiada kau menyendiri Tak guna disesalkan Hakikat percintaan Mungkin terpendam kenikmatan Sebalik perpisahan.. 

****** jiwang jugak kan lagu nih...  duka lama tak perlu dikenang lagi.. redha dgn apa yang berlaku... kita kena harungi perjalanan hidup yang penuh cabaran ini untuk kehidupan yang lebih baik di masa mendatang******


A.d.i.o.s

My Favourite Cartoon - Mickey & Minnie Mouse

Image
I love cartoon... What? Are you serious AT? Yes, I am serious.. I believe people out there also do havesimilar interestslike me.. Even the episodes repeatedmany times,but it still fun to watch.. Mickey and Minnie Mouse was one of my favourite cartoon.. Until today, I still love to watch both of them.. 

No matter how old they are, they are cute sweet loving couple..

What's your favourite cartoon??? ^_^



A.d.i.o.s

Sepah_news_suker suker suker!!!!!!!!!!!!

Image
AT baru baca kat Beautifulnara & Teratakarmo. Suker ar biler baca berita ni. Nak baca, klik sini & sini.


Tak sabar plak nak tunggu kemunculan diorang dengan projek baru nih.. ^_^ Semoga diorang terus sukses.. Terbaik!!



A.d.i.o.s

My Favourite Song - Sabarlah Sayang by Sharifah Aini feat M.Nasir

Image
Walaupun AT dilahirkan pada tahun 80'an, tapi AT minat dengan lagu2 lama.. semuanya sebab ayah yang suka memutarkan piring hitam yang dibeli masa zaman mudanya.. nanti AT upload kalau korang tak percaya.. heheheh

Ini adalah antara lagu yang AT suka..

Sabarlah Sayang by Datuk Sharifah Aini feat M. Nasir
Sinaran sang pelangi turut merasakan betapa ku rindu kepadamu di mana kan kucari bayangan wajahmu untuk mengubati rinduku ini
Sumpah setia kau ucapkan apakah bagai mimpi hilang di pagi hari ooo...ooo...ooo... sedang jatamu dahulu hanyalah kepadaku kau berikan cintamu
Kasih dengarlah resah hatiku yang masih lagi setia menunggumu sayang kasih walau bumi akan bergoncang ku tak ingin kita berpisah bercerai cinta...
(M.Nasir) Sabarlah sayang sabar menunggu aku kan datang di sisimu kasih ku hapus rindu.. sayang.. ku pancung resah membebaskanmu yang sedang kerinduan sayang
hulurkanlah tanganmu biarkan ku genggam isyarat cintamu dijejariku oooo... sayang


banyak lagi sebenarnya lagu2 lama yang AT suka.. nanti2 kiter share…