Makan & Minum : Nando's Jusco Wangsa Maju

sesaja nak meraikan belated birthday untuk Sis Akmal.. mula2 tu carik tempat kat area Kotaraya tapi sebab kena tunggu, tu yang kitorang gerak terus ke Jusco Wangsa Maju.. Sian kat Sis Iza,.. dahla pagi tu meeting kat ofis Bukit Mahkamah dia yang drive kereta.. dari Bukit Mahkamah gerak ke Wangsa Maju, dia drive lagi.. thanks sis..

sampai ajer kat Jusco Wangsa Maju, apa lagi.. cari tempat yang dituju arr.. tapi masa tu kena buat pilihan lagi sekali.. Nando's atau Kenny Rogers.. sebulat suara pilih Nando's.. not bad at all.. the grill chicken was great sebab aku suka chicken.. Hidangan yang dipilih adalah set untuk 4 person.. 

hidangan dalam set

jagung

penghilang dahaga untuk aku yang kehausan; SPARKLING APPLE.. sedap
orang yang dirai

sos for Peri' chicken.. Kak Wan in picture
 
Sis Iza yang memang suka candid gambar

memang kenyang giler.. balik ofis mata berat jer.. memang tak jadi sangat nak ngadap kerja.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


A.d.i.o.s

Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!