Friday, September 30, 2011

Logos Hope at Terminal Star Cruise Pulau Indah, Klang

AT pergi ke Pulau Indah, Klang sebab jumpa customer tapi tak sangka pula diberi peluang untuk masuk ke dalam kapal yang sedang berlabuh di situ. Pergi jumpa customer samapi 6 orang. Yang utama, Sis Iza & Sis Aaz ada sekali.. hahahhh.. Related info kat Metro.  Oleh kerana tak bawak not lebih, takdelah aku membeli.. lagipun tak tau ada jualan buku kat situ.. Sambil-sambil tengok buku yang ada kat dalam tu, tak sangka la pulak ada mat saleh yang mesra sapa AT ngan Sis Iza.. ingatkan sekali jer dia sapa rupanya masa kitaorang nak keluar dari kawasan julaan buku tu pun dia sapa lagi.. Ramah..

first time masuk dalam kapal macam tu.. sebelum ni pernah gak masuk dalam kapal tapi kapal portugis kat melaka tu ha... bukan atas air pun tapi masuk jugak la ka.. hahahahhhh..

sempat jugak la mintak 'bos' AT candid gambar.. selamba jer kan.. apa la AT nih.. bergambar kat luar jer.. kat dalam tak amik pun.. kihkihkih..


Logos Hope

laluan ke kapal

Kapal ni memang dah keliling dunia.. Buku2 yang dijual tu adalah untuk tujuan amal.. Ada satu ruang tu dipamerkan gambar2 yang mana Logos Hope pernah singgah.. Good Job!!


"Dah la tu AT, gi buat kerja.. ish ish ish...." hehehehhh... cakap kat diri sendiri.. boleh jer kan..




A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥