Sunday, September 18, 2011

Cerita Raya_6_Beraya ke Bandar Sunway, 17.09.2011

Yang sebenarnya x-boss.. tapi dengar citer berkemungkinan bakal jadi boss kitorang semula..  entahlah.. "angin" lalu agaknya.. heheh.. rumahnya terletak di bandar sunway.. AT gerak dari rumah lebih kurang kul 3.30 petang sebab hadirkan diri dulu di majlis perkahwinan anak cikgu silat AT. (as in my previous n3). AT gerak ngan adik kembar dari rumah dan Sis Iza (geng jalan raya tahun ni plak gerak dari Sungai Buloh.. Sampai kat Sunway pun lebih kurang jer masanya.. heheheh

Hubungan AT dengan wife dia baik & AT dah anggap dia macam 'kakak' sendiri.. Boss tu pun sebenarnya AT dah anggap macam 'abang' tapi jarang panggil dia 'abang' sebab dah terbiasa panggil 'boss'. Yang ni pun AT dah siap pesan, tak payah susahkan diri nak masak makanan berat sebab nak jalan beraya jer.. TAPI hidangan special tetap ada.. adoi.. terima kasih la sangat.. apa dia? LAKSA.. kuah laksa tu, air tangan abang aku tu.. pandai masak 'orang tua' nih.. (jangan marah) sorry la gambar original takde sebab syok ngadap LAKSA ngan kuih raya.. heheehhhhhh

picture from Google


Yummy... beraya ni asyik makan jer.. HABIS DIET.. huhuhuhhhhhhhhhh.. Sis Iza, jom joging balik kat Titiwangsa.. ~_^



A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥