Saturday, September 17, 2011

Cerita Raya_5_Beraya ke Desa Haras 16.09.2011

beraya ke rumah kak wan.. entah macam mana boleh plan dengan iza nak gi beraya umah dia.. heheh.. kitorang siap pesan, tak payah susahkan diri nak buat special.. makan kuih raya pun dah cukup.. TAPI kak wan tetap dengan cara dia.. hidangan special tetap dihidangkan.. NASI KERABU KELANTAN.. huhu.. sedap..


menyelerakan.. gambar ori xder, kredit to Google.


geng raya ; dari kiri, Iza, adik kembar AT, kak suzi (baju oren) & kak b
 
sesaja gambar

kolam air hiasan yang menyejukkan mata

sebenarnya Sis Akmal pun ada join juga tapi x candid plak gambar dia.. dia lambat sikit sebab tunggu husband selesai solat jumaat.. nak diringkaskan cerita, sampai malam aku kekenyangan penangan nasi kerabu kak wan.. terbayang beb.. Kenyang giler..

Kak Wan, nanti masak lagi.. hehehehehhhhh


A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥