Sunday, July 24, 2011

Thanks & Salam Perkenalan ^_^

wah...

boleh tahan jugak la yang menyinggah blog AT ni walaupun tak glamour dan tak seceria blog rakan2 blogger yang lain.. hehehe..

Pada rakan2 blogger yang dah follow blog AT, thanks sangat2. Don't worry, i will & must follow your blog cuma skang ni AT tgh pening kenapa AT tak bleh klik link bloggers yg lain utk jadi follower.. ada yang boleh ada yang tak.. maybe something wrong setting with lappy or internet setting AT.. kalau bloggers bleh share mcm mn nak solve that problem, u are most welcome sebab AT ni pun bukannya tau sangat setting2 internet nih.. sorry kalau AT lambat reply komen rakan2 blogger.. tapi AT akan tetap terjah blog rakan2 yang lain..

Special thanks to Abg Ben Ashaari kerana memperkenalkan segment nih.

Salam perkenalan kepada rakan2 blogger & marilah kita sama2 happy berblogging ya..






A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥