Thursday, July 07, 2011

FINAL SHOWDOWN 2011

Wednesday, 06.07.2011, I-CITY Shah Alam.

Selama 13 minggu tampil mempersembahkan show yang mantap, konsisten pada setiap minggu & tidak pernah menghampakan peminat.. sememangnya ELECOLDXHOT layak bergelar CHAMPION SHOWDOWN 2011.


Top 4 crew on final SD2011, ECX, HMC, BOS, & ROKUSTEPS berentap menampilkan persembahan utk layak ke Final Battle. Ada 1 crew tu membuatkan aku tertanya, kenapa boring persembahan korang arr? Walaubagaimanapun, pusingan pertama menyaksikan ROKUSTEPS tersingkir untuk meneruskan perjuangan.


Top 3 crew pula tampil dgn persembahan yang mantap di pusingan ke-2 kerana HMC tampil dgn shuffling, BOS dgn gaya pendekarnya manakala ECX dgn fast stepnya.. Wow!! ECX sememangnya telah memukau aku sehinggakan aku tak sedar, berapa kali ntah aku sms utk vote diorang. Pusingan kedua menyaksikan BOS tersingkir utk berentap di FINAL BATTLE.


FINAL BATTLE ; menyaksikan ECX & HMC berentap. Seperti yang memang telah dijangkakan, malah sejak pertama kali mereka di interview, mereka saling mengatakan antara mereka adalah pesaing hebat. Aku nampak HMC seperti all out, langsung tak kasi can pada ECX. Memang nampak yang seolah-olah diorang akan menang utk SD2011.


However, selepas 5 minit berentap sesama mereka, undian Malaysia telah memihak kepada


ECX @ ELECOLDXHOT


utk bergelar


CHAMPION SHOWDOWN 2011.







***kredit pict to phycrewz & pke



Tahniah kepada ECX dan juga kepada semua crew yang layak ke Final Showdown 2011 & also to another 8 crew yang terpilih dalam Showdown 2011 kali ni.







A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥