Friday, June 10, 2011

Showdown 2011 Top 7

Sorry lambat update....
Theme utk minggu nih - MUSIC GENRE - ROCK. Aku tak larat nak note komen judges. Judges jemputan utk malam ni, Noh - Vokalis Hujan (mcm tak kena jer...hmmmmm)

::Blazin Squad:: Song - Marabahaya by Pop Shuvit
::Force 136:: song - Are u gonna my way (aku sendiri tal pasti betul ke tak tajuk lagu nih... heheh)
::Eledcoldxhot::Song - Lagu Untukmu by MUH. Judges love their performances.

Lepas ECX buat show, Hafiz tanya pd mereka, siapa competitor terbesar mereka dlm SD2011. Seperti yg telah ku jangka, mereka mengatakan HMC PHLOW adalah saingan hebat mereka sebab mereka mempunyai style yang sama.

::Rokusteps:: Song - Smells like teen spirit by Nirvana
::Bounce Stepperz:: Song Spermassive Black Hole by Muse
::Panic:: Knock Out by Lil Wayne
::HMC Phlow:: tak ingat tajuk lagu tapi dari My Chemical Romance.

Hafiz pun tanya benda yg sama macam dia tanya pd ECX. HMC jawab, ECX adalah saingan mereka.

Best performance untuk malam ni, Bounce Stepperz sebab Joe kata mereka telah menunjukkan peningkatan yang baik & showmanship yang bagus. Worst performance pula, Mapple kata Force 136 sebab tak nampak dance as a crew.

Bottom 4 in BATTLE round :: FORCE 136, BLAZIN SQUAD, ROKUSTEPS, PANIC

Battle 1 ::: Rokusteps vs Panic :: Panic win the battle
Battle 2 ::: Force 136 vs Blazin Squad :: Blazin Squad win the battle

Judges decide based on performance for the whole live showdown 2011, they agreed that FORCE 136 journeys ends tonight.





Theme for TOP 6 LIVE SHOW


:: DANCE STYLE - STREET FLAVA ::


vote for your favourite crew!!!!


A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥