SHOWDOWN 2011 - TOP 6

Theme minggu ini :: DANCE STYLE – STREET FLAVA

Juri jemputan untuk minggu ini adalah Linda Jasmine. For those yg tak kenal, Linda Jasmine merupakan bekas tenaga pengajar utk rancangan reality TV, AKADEMI FANTASIA. Ok la kan sebab juri jemputan utk Live Show kali ini adalah seorang yg terlibat dalam dunia tarian ni (pendapat aku, don’t know ‘bout u guys!!). This week, ada 2 slot. 1 untuk crew & 1 lagi gabungan antara crew.

For crew performance:-
::BOUNCE STEPPERZ:: Song BLOW by KESHA
::ELECOLDXHOT:: Song CHECK MY SWAGGA OUT by ?????(x ingat la). Best sebab kali ni persembahan diorang siap pakai costume zaman batu.
::HMC PHLOW:: Song I LIKE THAT by ?????
::BLAZIN SQUAD:: Song GIRLS ON THE DANCE FLOOR by FAR EAST MOVEMENT
::ROKUSTEPS:: Song FANCY FOOTWORK. Maple loves their moves this time.
::PANIC:: Song HEAD OF MY CLASS

Untuk collaboration pula:-
::PANIC&ROKUSTEPS >> PANICKUSTEPS ::
::BOUNCE STEPPERZ&HMC PHLOW >> BOUNCE PHLOW ::
::ELECOLDXHOT&BLAZIN SQUAD >> ELECOLDSQUAD :: memang best giler!! Judges sendiri cakap that was great performance.

Best Performance goes to ROKUSTEPS & PANIC. Worst performance : Blazin Squad


Bottom 4 in BATTLE: PANIC,ROKUSTEPS, BOUNCE STEPPERZ & BLAZIN SQUAD
PANIC vs BOUNCE STEPPERZ >> Bounce Stepperz win
ROKUSTEPS vs BLAZIN SQUAD >> Rokusteps win

2 crew meet the judges for elimination & judges decide that BLAZIN SQUAD menamatkan perjalanan mereka dalam Showdown 2011 kali ni.


Sekarang ni dah tinggal 5 crew. Korang rasa nanti ada Bottom 4 jugak ker? Tak mungkin. Mungkin lepas ni BOTTOM 2 yang akan bersaing utk dapatkan tempat. Hmmmm, TOP 3 utk SD2011 kali ni, agaknya saper yer?? Mungkin


ELECOLDXHOT
HMC PHLOW
BOUNCE STEPPERZ
.


Aku agak jer!! Heheheheheh.

Theme untuk minggu depan, WILDCARD – MAGIC

Vote for favourite crew!!!!!Vote for favourite crew!!!!!



A.d.i.o.s

Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!