Friday, June 24, 2011

Bolasepak : Malaysia Boleh!!!

Aku rasa macam dah lama tak update berita bolasepak.

Semalam tengok perlawanan bolasepak untuk Kelayakan Olimpik 2012 antara MALAYSIA menentang LUBNAN. Sememangnya pasukan bolasepak HARIMAU MUDA MALAYSIA telah mempamerkan aksi yang mantap walaupun dibolosi 1 gol. Game berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil, jaringan Mohd Irfan Fazail dan Wan Zack Haikal Wan Nor telah melayakkan MALAYSIA melangkah ke pusingan ke-3 bersama dengan 11 lagi pasukan terbaik Asia. Kalau kita boleh beat pasukan2 ni, peluang ke OLIMPIK 2012 sememangnya cerah. Hopefully semangat juang mereka berterusan untuk memartabatkan kembali bolasepak MALAYSIA (macam pengulas sukan pulak)


Ha, bercerita pasal bola, aku dah beli jersi nih...
tapi ni bukan jersi bola yer..
jersi ni sememangnya dipakai oleh atlit sukan negara kita...
hehehehe


sekarang ni dok aim jersi MALAYSIA yang color kuning tu pulak... hehehehehhh




A.d.i.o.s


No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥