Thursday, June 30, 2011

Bolasepak Kelayakan Piala Dunia

MALAYSIA vs TAIWAN
29.06.2011

STADIUM NASIONAL BUKIT JALIL

Keputusan perlawanan :
Malaysia 2 Taiwan 1

Gol Malaysia dijaringkan oleh kapten pasukan, Safiq Rahim pada minit ke-27 dan tonggak pertahanan, Mohammad Aidil Zafuan Abdul Razak (ke-54). Walaupun menang 1st round nih, tapi aku rasa tak puas hati bila Malaysia boloskan 1 gol sebab jaringan yang disumbatkan oleh pasukan lawan nampak senang sangat. Benteng pertahanan leka. Kalau yer pun dah selesa, pertahanan kena la ambil sikap waspada. Adoyai..!! Tapi xper, jurulatih skuad kebangsaan, Datuk K. Rajagobal tetap optimis yang Malaysia boleh menang di tempat lawan Ahad ni. Kita sebagai rakyat Malaysia, perlu sentiasa berdoa supaya mereka yang berjuang berjaya memartabatkan kembali sukan ini.




A.d.i.o.s



Wednesday, June 29, 2011

Sepah - Maharaja Lawak 2011

mungkin lambat utk aku update tapi sampai ke hari ni, aku masih terngiang-ngiang kemenangan kumpulan SEPAH (w/pun aku xde kena mengena dgn diorang). Memang puas hati aku. Tak sia2 undi. Diharapkan dgn kemenangan ini, SEPAH tak berpecah (spt yg aku baca di MURAI.COM). Tolong jangan hampakan peminat (aku juga!!!!!!!!!!!!)

Tahniah SEPAH!!!!!!!!!!!!!!!!



Aku memang suka dgn trio ni selepas Bujang Lapok & Do Re Mi. Kalau dalam trio Bujang Lapok & Do Re Mi, aku suka pd watak Ramli & Do, lakonan Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Utk trio nih, aku suker ngan semua tapi yang paling aku suker ialah.. Jep.. aku pun tak tau ngaper... hehehehehehhh



A.d.i.o.s

Friday, June 24, 2011

Bolasepak : Malaysia Boleh!!!

Aku rasa macam dah lama tak update berita bolasepak.

Semalam tengok perlawanan bolasepak untuk Kelayakan Olimpik 2012 antara MALAYSIA menentang LUBNAN. Sememangnya pasukan bolasepak HARIMAU MUDA MALAYSIA telah mempamerkan aksi yang mantap walaupun dibolosi 1 gol. Game berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil, jaringan Mohd Irfan Fazail dan Wan Zack Haikal Wan Nor telah melayakkan MALAYSIA melangkah ke pusingan ke-3 bersama dengan 11 lagi pasukan terbaik Asia. Kalau kita boleh beat pasukan2 ni, peluang ke OLIMPIK 2012 sememangnya cerah. Hopefully semangat juang mereka berterusan untuk memartabatkan kembali bolasepak MALAYSIA (macam pengulas sukan pulak)


Ha, bercerita pasal bola, aku dah beli jersi nih...
tapi ni bukan jersi bola yer..
jersi ni sememangnya dipakai oleh atlit sukan negara kita...
hehehehe


sekarang ni dok aim jersi MALAYSIA yang color kuning tu pulak... hehehehehhh




A.d.i.o.s


Thursday, June 23, 2011

SHOWDOWN 2011 TOP 5

Theme untuk minggu ini : WILDCARD - MAGIC

Juri jemputan Mr Anslem Ron.. somebody yang memang betul2 terlibat dalam dunia magic ni. Aku suka dengan persembahan pembukaan. Really entertaining.

CREW PERFORMANCE

::PANIC::
Song - CHECK IT OUT
JOE said, this is not your best performance

::HMC PHLOW::
Song - PAUSE
diorang pakai baju badut. Hafiz call them badut comel. All the judges love the performance.

::BOUNCE STEPPERZ::
Song - RAISE YOUR GLASS
ok what... JOE said he really proud of what they have did.

ROKUSTEPS::
Song - DIRTY DANCER
this is the only B-Boy crew left in this competition. It's a good show.

::ELECOLDXHOT::
Song - S&M
WOW!!!!!!!!!!!!! I really love what they did. Maple berikan standing ovation, ANSLEM said YOU ARE ENTERTAINER & JOE said SUPERB!!!

AGAIN, BEST PERORMANCE GOES TO ELECOLDXHOT (ECX) & mereka juga terselamat dari berentap dalam pusingan BATTLE.

4 crew yang perlu selamatkan diri dari elimination adalah
HMC PHLOW, ROKUSTEPS, BOUNCE STEPPERZ & PANIC.


HMC Flow VS Panic = HMC win
Bounce Stepperz VS Rokusteps = Rokusteps win

Buat pertama kali, judges telah meminta supaya crew yang kalah dalam pusingan Battle, berentap sekali lagi. Kali ini adalah

Bounce Stepperz dan Panic.

Panic sekali lagi tewas dan tersingkir dari meneruskan persaingan Showdown 2011.




theme untuk minggu depan

WILDCARD - SHOW ME WATCHA GOT!!!


What u waiting for?? VOTE FOR YOUR FAVOURITE CREW.



A.d.i.o.s

Wednesday, June 22, 2011

Makan & Minum : Jamuan Tukar Angin

Semalam gi makan tengah hari kat Restoran Haslam sebab nak meraikan Kak Faridah ; yg akan bersara & Min ; yang akan bertukar unit. Sebelum decide nak makan kat sini, geng2 ofis ada la survey restoran lain. Aku? Aku bukannya tau sangat tempat2 makan kat area Setapak - Gombak nih. Aku ikut jer. heheheh

Gerak dari ofis dalam kul 12tgh hari. Ofis pun bukannya jauh sangat cuma sebab merempuh jem time org makan tengah hari, FAHAM2 JELAH KL kan. Pusing2 dulu carik parking. Sis Aaz sampai pun lebih kurang sama ngan kitorang sampai.
Kitorang makan kat bahagian atas a.k.a Dewan Cempaka.




*****yang dirai

Mungkin rezeki kitorang agaknya, dapat jumpa dgn Datuk Yusof Haslam & Mohd Noor Kadir. Apalagi, Kak Suzi dgn langkah berani pergi jumpa 2 org produser terkenal tu & terus bergambar. Very HUMBLE. Respect la dgn both of them. Aku pun tak lepaskan peluang la. Tak aci la kan kalau "photographer terjun" ni takde picturenya.. heheheh


***bergambar bersama dgn Datuk Yusof Haslam & Mohd Noor Kadir


Jamuan selesai pun lebih kurang pukul 2. Back to ofis & buat kejer macam biasa sebab ada report yang masih belum update.. hmmmmmmmmm






A.d.i.o.s

Tuesday, June 21, 2011

It's All About Life

''Jika kejahatan di balas kejahatan, maka itu adalah dendam.

Jika kebaikan dibalas kebaikan itu adalah perkara biasa.

Jika kebaikan dibalas kejahatan, itu adalah zalim.

Tapi jika kejahatan dibalas kebaikan, itu adalah mulia dan terpuji."





A.d.i.o.s

Friday, June 17, 2011

Anugerah Planet Muzik 2011

Akan diadakan pada Jumaat, 15 Julai 2011 di Max Pavilion, Singapore Expo, jam 8.30 malam. Bersiaran secara langsung menerusi Astro Ria (saluran 104) selama satu setengah jam bermula jam 9 malam.

Kategori-kategori yang dipertandingkan dan Calon-calon TOP 5 :

1. VOKAL TERBAIK (ARTIS BARU LELAKI) : BEST VOCAL (NEW MALE ARTISTE)
1. Aris 1000 X Maaf
2. Febrian Cinta Itu Gila
3. Igo Kemenangan Cinta
4. Sandhy Sondoro Bunga Mimpi
5. Sezaire Sezali Matahari

2. VOKAL TERBAIK (ARTIS BARU WANITA) : BEST VOCAL (NEW FEMALE ARTISTE)
1. Aisya Hasnaa Lagu Mahu Kamu
2. Amanda Imani Selamilah Cinta
3. Ana Raffali Tolong Ingatkan Aku
4. Mytha Seperti Yang Kau Minta
5. Roze Harum

3. VOKAL TERBAIK (DUO/KUMPULAN BARU) : BEST VOCAL (NEW DUO/GROUP)
1. Ana Raffali, Sohaimi Meor Hassan & Altimet Kalau Berpacaran
2. Azlan & The Typewriter Kelibat Si Penyair
3. Govinda Bawa Aku Lari
4. Projek Pistol Wanita Seluruh Dunia
5. Zivilia Aishiteru

4. KOLABORASI TERBAIK : BEST COLLABORATION
1. Amarah Siti Nurhaliza & KrisDayanti Audi Mok Siti Nurhaliza
2. Berteman Rindu Didicazli & Giselle Didicazli Didicazli
3. Harus Bagaimana Atilia & Maliq & d’Essentials Widi Puradiredja Widi Puradiredja
4. Kalau Cinta Aliff Aziz & Joanna Panji Panji
5. Sayang Dayang Nurfaizah & Marcell Omar K Nuur Iman

5. ARTIS LELAKI TERBAIK : BEST MALE ARTISTE
1. Faizal Tahir Adrenalin
2. Glenn Fredly Lovevolution
3. Hady Mirza Sang Penyanyi
4. Hafiz Masih Jelas
5. Judika Setengah Mati Merindu

6. ARTIS WANITA TERBAIK : BEST FEMALE ARTISTE
1. Agnes Monica Sacredly Agnezious
2. Ana Raffali Ketika Aku Kecil
3. Astrid Lihat Aku Sekarang
4. Rossa Harmoni Jalinan Nada & Cerita
5. Sarah Aqilah Sarah Aqilah

7. DUO/KUMPULAN TERBAIK : BEST DUO/GROUP
1. Andra & The Backbone Love, Faith & Hope
2. D’Masiv Perjalanan
3. Kotak Energi
4. 3 Suara – Jaclyn, Ning & Shila 3 Suara
5. 6ixth Sense + – x /
6. Ungu 1000 Kisah 1 Hati

8. ALBUM TERBAIK : BEST ALBUM
1. Cari Jodoh Wali Sujana
2. CTKD Siti Nurhaliza & KrisDayanti Aubrey Suwito, Audi Mok, Charly ST12, Siti Nurhaliza & KrisDayanti
3. Energi Kotak Pay BIP
4. Ketika Aku Kecil Ana Raffali Aidit Alfian
5. Sang Penyanyi Hady Mirza Hady Mirza
6. 3 Suara – Jaclyn, Ning & Shila Irwan Simanjuntak, Paul Morrison, Kevin Chin & Aylwin Santiago

9. LAGU TERBAIK SINGAPURA : BEST SONG (SINGAPORE)
1. Harum Roze Imran Ajmain & Alif Shah Shamsiri
2. Ku Tetap Kan Menunggu Hady Mirza Hady Mirza Hady Mirza
3. Lagu Teman The Lion Story feat. Zahidah Haramain Osman Haramain Osman
4. Maafkan Ku (Oh Cinta) Faizal Isa Janz Abdullah Aina Azizi & Khairul Anwar
5. 5 Matahari Sezaire Sezali Haramain Osman Haramain Osman

10. LAGU TERBAIK MALAYSIA : BEST SONG (MALAYSIA)
1. Awan Nano Hafiz M Nasir Buddhi Hekayat
2. Hanyut Faizal Tahir Audi Mok & Faizal Tahir Audi Mok & Faizal Tahir
3. Kalau Berpacaran Ana Raffali, Sohaimi Meor Hassan & Altimet Sohaimi Meor Hassan Sohaimi Meor Hassan, Ana Raffali & Altimet
4. Kekanda Adinda Atilia & MonoloQue LoQue LoQue
5. Noktah Cinta Hafiz Ajai Sheikh Qalam

11. LAGU TERBAIK INDONESIA : BEST SONG (INDONESIA)
1. Cari Jodoh Wali Apoy Apoy
2. Cintailah Aku Sepenuh Hati Ari Lasso Sandy Canester & Pay Ari Lasso
3. Karena Ku Cinta Kau Bunga Citra Lestari Dewiq Dewiq
4. Pelan-Pelan Saja Kotak Pay & Kotak Dewiq
5. Rindu 1/2 Mati d’Masiv Rian d’Masiv Rian d’Masiv

12. LAGU TERBAIK : BEST SONG

13. ARTIS SINGAPURA PALING POPULAR : MOST POPULAR SINGAPORE ARTISTE
1. SG1 Aliff Aziz SG11 Rancour
2. SG2 Didicazli SG12 Revalina
3. SG3 Diorama SG13 Roze
4. SG4 Dynda SG14 Sarah Aqilah
5. SG5 Faizal Isa SG15 Sezaire Sezali
6. SG6 Farhan Shah SG16 Sleeq
7. SG7 Fauzie Laily SG17 Syed Azmir
8. SG8 Hady Mirza SG18 Taufik Batisah
9. SG9 Hyrul Anuar SG19 The Lion Story
10. SG10 Imran Ajmain SG20 The Sallys

14. LAGU SINGAPURA PALING POPULAR : MOST POPULAR SINGAPORE SONG
1. LP1 Angkasa : Hady Mirza
2. LP2 Biar Hati Mencintai : Sarah Aqilah
3. LP3 Dunia Yang Fana : Zaibaktian
4. LP4 Harum : Roze
5. LP5 Hingga Ke Akhir : UrbanSensation feat. Rauzan
6. LP6 Janji : Tujuh
7. LP7 Kali Pertama : Chosen One
8. LP8 Kesuma Jiwa : Boy Raven feat. Man Toyak
9. LP9 Maafkanku (Oh Cinta) : Faizal Isa
10. LP10 Matahari : Sezaire Sezali
11. LP11 Menanti Cintamu : Revalina
12. LP12 Tiada Dua : Taufik Batisah

15. ARTIS SERANTAU PALING POPULAR : MOST POPULAR REGIONAL ARTISTE
1. AS1 Afgan
2. AS2 Agnes Monica
3. AS3 Aliff Aziz
4. AS4 Faizal Tahir
5. AS5 Hady Mirza
6. AS6 Hujan
7. AS7 Rossa
8. AS8 Siti Nurhaliza
9. AS9 Taufik Batisah
10. AS10 Ungu
11. AS11 Wali
12. AS12 Yuna


16. LAGU SERANTAU PALING POPULAR : MOST POPULAR REGIONAL SONG
1. LS1 Aishiteru : Zivilia
2. LS2 Angkasa : Hady Mirza
3. LS3 Baik-Baik Sayang : Wali
4. LS4 Berteman Rindu : Didicazli & Giselle
5. LS5 Cerita Kedai Kopi : Malique feat. Salam
6. LS6 Join Kopi : Blackout
7. LS7 Khatimah Cinta : 6ixth Sense
8. LS8 Ku Pinjam Satu Bintang : Alyah feat. Riz AF
9. LS9 Masih Disini Masih Denganmu : Goliath
10. LS10 Menanti Cintamu : Revalina
11. LS11 Tiada Dua : Taufik Batisah
12. LS12 Tinggal Kenangan : Saleem

17. ANUGERAH KHAS PLANET MUZIK : PLANET MUSIC SPECIAL AWARD

***all info from www.budiey.com ^_^



A.d.i.o.s

Thursday, June 16, 2011

SHOWDOWN 2011 - TOP 6

Theme minggu ini :: DANCE STYLE – STREET FLAVA

Juri jemputan untuk minggu ini adalah Linda Jasmine. For those yg tak kenal, Linda Jasmine merupakan bekas tenaga pengajar utk rancangan reality TV, AKADEMI FANTASIA. Ok la kan sebab juri jemputan utk Live Show kali ini adalah seorang yg terlibat dalam dunia tarian ni (pendapat aku, don’t know ‘bout u guys!!). This week, ada 2 slot. 1 untuk crew & 1 lagi gabungan antara crew.

For crew performance:-
::BOUNCE STEPPERZ:: Song BLOW by KESHA
::ELECOLDXHOT:: Song CHECK MY SWAGGA OUT by ?????(x ingat la). Best sebab kali ni persembahan diorang siap pakai costume zaman batu.
::HMC PHLOW:: Song I LIKE THAT by ?????
::BLAZIN SQUAD:: Song GIRLS ON THE DANCE FLOOR by FAR EAST MOVEMENT
::ROKUSTEPS:: Song FANCY FOOTWORK. Maple loves their moves this time.
::PANIC:: Song HEAD OF MY CLASS

Untuk collaboration pula:-
::PANIC&ROKUSTEPS >> PANICKUSTEPS ::
::BOUNCE STEPPERZ&HMC PHLOW >> BOUNCE PHLOW ::
::ELECOLDXHOT&BLAZIN SQUAD >> ELECOLDSQUAD :: memang best giler!! Judges sendiri cakap that was great performance.

Best Performance goes to ROKUSTEPS & PANIC. Worst performance : Blazin Squad


Bottom 4 in BATTLE: PANIC,ROKUSTEPS, BOUNCE STEPPERZ & BLAZIN SQUAD
PANIC vs BOUNCE STEPPERZ >> Bounce Stepperz win
ROKUSTEPS vs BLAZIN SQUAD >> Rokusteps win

2 crew meet the judges for elimination & judges decide that BLAZIN SQUAD menamatkan perjalanan mereka dalam Showdown 2011 kali ni.


Sekarang ni dah tinggal 5 crew. Korang rasa nanti ada Bottom 4 jugak ker? Tak mungkin. Mungkin lepas ni BOTTOM 2 yang akan bersaing utk dapatkan tempat. Hmmmm, TOP 3 utk SD2011 kali ni, agaknya saper yer?? Mungkin


ELECOLDXHOT
HMC PHLOW
BOUNCE STEPPERZ
.


Aku agak jer!! Heheheheheh.

Theme untuk minggu depan, WILDCARD – MAGIC

Vote for favourite crew!!!!!Vote for favourite crew!!!!!



A.d.i.o.s

Friday, June 10, 2011

Showdown 2011 Top 7

Sorry lambat update....
Theme utk minggu nih - MUSIC GENRE - ROCK. Aku tak larat nak note komen judges. Judges jemputan utk malam ni, Noh - Vokalis Hujan (mcm tak kena jer...hmmmmm)

::Blazin Squad:: Song - Marabahaya by Pop Shuvit
::Force 136:: song - Are u gonna my way (aku sendiri tal pasti betul ke tak tajuk lagu nih... heheh)
::Eledcoldxhot::Song - Lagu Untukmu by MUH. Judges love their performances.

Lepas ECX buat show, Hafiz tanya pd mereka, siapa competitor terbesar mereka dlm SD2011. Seperti yg telah ku jangka, mereka mengatakan HMC PHLOW adalah saingan hebat mereka sebab mereka mempunyai style yang sama.

::Rokusteps:: Song - Smells like teen spirit by Nirvana
::Bounce Stepperz:: Song Spermassive Black Hole by Muse
::Panic:: Knock Out by Lil Wayne
::HMC Phlow:: tak ingat tajuk lagu tapi dari My Chemical Romance.

Hafiz pun tanya benda yg sama macam dia tanya pd ECX. HMC jawab, ECX adalah saingan mereka.

Best performance untuk malam ni, Bounce Stepperz sebab Joe kata mereka telah menunjukkan peningkatan yang baik & showmanship yang bagus. Worst performance pula, Mapple kata Force 136 sebab tak nampak dance as a crew.

Bottom 4 in BATTLE round :: FORCE 136, BLAZIN SQUAD, ROKUSTEPS, PANIC

Battle 1 ::: Rokusteps vs Panic :: Panic win the battle
Battle 2 ::: Force 136 vs Blazin Squad :: Blazin Squad win the battle

Judges decide based on performance for the whole live showdown 2011, they agreed that FORCE 136 journeys ends tonight.





Theme for TOP 6 LIVE SHOW


:: DANCE STYLE - STREET FLAVA ::


vote for your favourite crew!!!!


A.d.i.o.s

2 round jer dulu

Pergi kerja ulang alik lalu kat sini tapi tak pernah nak singgah sekejap utk riadah.

Aku, Sis Iza & beberapa orang rakan ofis sepakat nak berjoging pagi nih. Sepatutnya minggu lepas petang jumaat tapi disebabkan masing2 ada komitmen, tangguh ke minggu ni tapi buat pagi la.



Untuk permulaan ni, 2 round jer dulu. Kira macam warm-up la. Itupun, kejap jalan, kejap joging. Ok la kan.Minggu depan tak tau lagi. Entah kan jadi entah kan tidak..(mcm lagu pulak).


Sis Iza, jom poco-poco!! heheheheh




A.d.i.o.s

Wednesday, June 08, 2011

Kemas dapur....

Mata aku dah letih ngadap nombor .. kasi relax skit mata nih.. kita update blog.. Sis Iza & Sis Aaz, jgn report eh... heheheh

semuanya bermula bila ayah sendiri yg bersuara.. ayah ingat nak buat kabinet dapur utk mak.. wah!!!! ini boleh dikategorikan sebagai hadiah ayah untuk mak.. kabinet dapur yg dulu tu kosong.. xde rak, xde pintu. boleh ker dikira sebagai kabinet?? pada aku tak sebab aku panggil pangkin dapur.. (ayat kampung) hehehh.

***lama. time ni aku amik masa kerja2 pecah batu nak dimulakan keesokan harinya. korang sendiri nampak kan, bahagian bawah tu kosong.

AFTER 3 WEEKS..... Tada!!!!


**adik kembar aku. C-buk gak nak bergambar.
**paip sinki.
**dapur masak. tapi x rasmi2 lagi sebab tak pasang hood lagi.

Sorry la yer nampak berselerak lagi sebab tak habis mengemas. Pening gak nak menyusun barang. heheheheheheheheh



A.d.i.o.s

Tuesday, June 07, 2011

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - Cable clutch putus

adoyai... it's happen again...

2 tahun dulu jadi kat Bulatan Pahang, pagi tadi kat depan Menara Celcom plak..


Si Hijau telah menyebabkan kesesakan lalu lintas di pertengahan jalan tersebut, 5-10 minit ada kot.. Nasib baik la ada 3 abang polis trafik datang bantu tolak ke tepi jalan.. thank u abg polis..


aku sms dulu pd Sis Iza, aku lambat masuk.. lepas tu aku call member ofis, mintak tolong dia tengokkan mana2 bengkel kalau ada yg dah buka.. pukul 8.30pagi tuh.. aku siap cakap lagi, mungkin cable clutch aku yg problem.. pandai gak aku kan.. hehehe.. dah boleh agak apa yg sangkut.. Sementara nunggu, ada jugak la yg berhenti tanya. Terima kasih la yer sebab sudi tanya..



Elok tunggu member dalam 5 minit, ada org MAA datang tengok walhal aku tak call pun.. serentak ngan member aku sampai.. layan kan ajer sebab dah ada depan mata.. dia pun cakap, memang cable cluch punya hal.. hmmm... nak buat mcm mana.. aku cakap ngan dia, ganti jer la.. daripada tunggu nak hantar ke bengkel dalam 2-3 hari nih, elok buat terus.. on the spot dia gi amik barang, tak sampai 30 minit, everything's done.. apa lagi, melayang RM ku, walhal hari tu baru jer hantar servis + beli stering baru.. hmmmm


Mungkin Si Hijau ku merajuk lagi sebab aku ada tercakap pasal nak beli yang baru.. huhu.. PADAN MUKA aku!!!





A.d.i.o.s

Thursday, June 02, 2011

Showdown 2011 - Episodic - Top 8

Same place, same day, same time, but different date. hehe.. Live Show Top 8 Showdown is back again on 01.06.2011. Juri jemputan utk show kali ni Damien Mikhael... ala, ahli kumpulan VE yg macho tu.. upsss...

Theme untuk minggu ni
ARTIST - N.K.O.T.B.B.S.B


Oleh kerana aku ni fan BSB, semestinya aku nak tengok crew mana yg dance utk lagu2 BSB nih. Show untuk malam ni nampak hebat dan sengit. Semua crew telah menunjukkan persembahan yang terbaik.

::Stepholic::
Songs - Step by Step - NKOTB


::HMC Phlow::
Songs - Get Down - BSB


::Rokusteps::
Songs - Don't turn out the lights - BSB


::Bounce Stepperz::
Songs - Larger than life - BSB


::Panic::
Songs-Hangin' Tough - NKOTB


::Blazin Squad::
Songs - The Call - BSB


::Force 136::
Song - Summertime - NKOTB


::ELECOLDXHOT::
Song - Everybody - BSB
awesome!! memang BEST!! 3 weeks in a row for the BEST PERFORMANCE OF THE NIGHT



Bottom 4 in BATTLE round was STEPHOLIC, FORCE 136, BLAZIN SQUAD & ROKUSTEPS.

::Stepholic vs Blazin Squad::
Blazin Squad win the battle


::Force 136 vs Rokusteps::
really crazy battle sampaikan judges ambil masa 3-4 minutes utk decide. the winner is Force 136.

Keputusannya ; STEPHOLIC tersingkir dari meneruskan perjuangan.




Theme untuk minggu depan
::MUSIC GENRE - ROCK::



Sama2 kita tunggu. Vote for your favourite crew!!!




A.d.i.o.s