Showdown 2011 - Episodic - Top 12

LIVE SHOW SHOWDOWN 2011
Day : Wednesday
Date : 04.05.2011
Time : 09.30pm

kali ni di adakan di I-CITY SHAH ALAM. Nampak la perbezaan stage sebab masa 1st season dulu stage nampak kecil. Boleh tahan jugak penyokong2 crew yang datang & menjerit2 panggil crew kesayangan mereka. As usual, aku nantikan persembahan ELECOLDXHOT. Yang lain2 pun boleh tahan gak apatah lagi crew yg pernah masuk 1st season, HMC Phlow.

4 crew yang kurang mendapat undian telah ke pusingan battle di mana juri SD2011, JOE FLIZZOW & MAPLE LOO akan decide who gonna stay & out. Mereka adalah Borneo Crew, E.G.S Monster, Bounce Stepperz dan Force 136. Aku ingatkan xde penyingkiran pada minggu pertama Live Show rupa2nya ader. At the end of the show, juri has made the decision that E.G.S Monster terpaksa meninggalkan stage.



11 crew yang kekal pasti akan berusaha dgn lebih gigih to stay in this competition lebih2 lagi 3 crew yang pernah mendapat undian terendah utk minggu ini. Macam mana pulak agaknya persembahan minggu depan kan... Sama2 la kita tunggu & lihat..




Malam ni MAHARAJA LAWAK... Can't wait to see JOZAN, SEPAH & JAMBU... Entah macam mana aku boleh minat nak tengok persembahan JAMBU.. Muka OTAI tapi pakai baju PINK gitu. Teringin nak gi Live Show tapi bila dengar ada yg kata susah nak masuk, ermmmm terpikir gak... xkisahla kan... tengok kat TV pun boleh la...








*****still counting on offer by my brother. nak ke tak nak. adoooii, it's hard to made decision *****



A.d.i.o.s

Comments

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!