Thursday, May 26, 2011

Showdown 2011 - Episodic - Top 9

LIVE SHOW SHOWDOWN 2011 TOP 9
Day : Wednesday
Date : 18.05.2011
Time : 09.30pm


Theme utk minggu ni adalah MUSIC GENRE – MALAYSIAN HIP HOP


Aku tak tengok sangat sebab sibuk buat kuah kacang ngan kuah lodeh utk potluck ofis tapi aku tetap 'intai' performance crew utk this week. Juri jemputan Lady D. Komen pun xnote jadi apa yg aku ingat je la ek... (^_^)

Performance mana yg membuatkan aku rasa nak tengok sampai habis adalah dari (tak ikut turutan)

::Elecoldxhot - mmg confirm la aku kena tgk tapi aku tak ingat la pulak lagu apa. Memang THE BEST!!. No wonder juri cakap Best Performance.

::Bounce Stepperz - lagu Inilah Nasibku by NICO. NICO datang tu. Hari tu dgr katanya nak buat come back tapi xtau la bila.

::HMC Phlow - lagu Money by Poetic Ammo. Saingan hebat utk Elecoldxhot nih.

::Panic - lagu Doodat by Teh Tarik Crew. Memang diorang versatiles.

Itu antara yang aku ingat, yang lain2 tu sorry la ek. Masa BATTLE utk bottom 4, aku perasan ada pertelingkahan. Memang tak respect la dekat senior2 yang datang. Joe sendiri kata, takkan generasi baru macam ni attitude. Yang aku tau, Borneo Crew tidak dapat teruskan perjuangan.




Minggu depan punya theme ARTIST - N.K.O.T.B.vs.B.S.B (new kids on the block vs backstreet boys)... uhuuuuu.. my favourite group!!!!!!!!!!!!




A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥