Tuesday, April 05, 2011

Ubah sikit jer....

Tada.... ok tak?



Spec baru la (itupun nak citer kan.. hehehhhehh). Mula2 tu tak mo ganti spec, kononnya nak ganti cermin jer. Tapi bila Sis Iza suruh testing kepelbagaian spec yang ada depan mata, mula la rasa terpikat. Spec ni pun dia yg pilih.. Apa brand? Uppersix. Selalunya aku terpikat pada jenis yg cermin lonjong tuh (lonjong ke bujur), kali ni bersegi skit. Sis Iza kata try yg baru. Asyik sama jer.. heheh.. Price pun ok la. Mmg berbeza dari yg selalu aku tgk kat kedai. Thanks sis sebab bila dah tukar spec baru nih, jerawat manis kat muka awak pun saya nampak.. hehehehehhh (jangan mara)

A.d.i.o.s

2 comments:

  1. hahaha.. nampak sgt power Ety tu dah bertambah2kan.
    baru la belia sikit. lonjong2 ni org dah x pakai kot..

    (jgn rasa terpaksa beli pulak spek tu eh)

    ReplyDelete
  2. xde rasa terpaksa weh... memang dah patut kena ganti pun spec lama tuh... hikhik.. ^_^

    ReplyDelete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥