Thursday, April 28, 2011

Showdown 2011 : TOP 12 diketahui

semalam, 27.04.2011, wednesday, SHOWDOWN 2011 pusingan MELTDOWN.

diorang kena dance dalam cahaya yang suram di mana Joe & Maple tak tahu siapa sebenarnya yang tgh dance. Ada jugak perasaan kecewa dari both of them sebab some of crew mcm tak bersungguh-sungguh. Masa tu jugak diorang suruh stop the music, lights on and terus cakap your journeys ends here. Bila dah buat pengumuman siapa yang tersingkir, all of crew terus dibawa pergi ke tepi pantai. Aku tak ingat la pulak nama pantai tu. Sampai waktu pagi, then HAFIZ HATIM come (host SD2011, suker tengok dier) telah meminta supaya crew dibahagikan mengikut title masing2. STREET & BREAK. Masa ni la, Zero dari Giler Battle Crew & Boojae dari Floor Fever telah tampil & diminta utk mengajar mereka. Yang menariknya, Zero ajar rentak Break pada STREET GROUP, manakala Boojae pula diminta ajar rentak Street kepada BREAK GROUP. Macam2 kerenah crew ni tapi they did it well. Beberapa step diajar utk digunakan oleh crew masa pusingan akhir utk penentuan Top 12. Selepas sesi tu selesai, mereka akan dibawa pulang semula ke KL utk meneruskan pusingan terakhir. one by one perform and judges has made the decision...



PRESENTING TO U TOP 12 SHOWDOWN 2011



Jangan lupa saksikan kelincahan mereka di SHOWDOWN 2011 setiap RABU, 9.30 MALAM di 8TV.



A.d.i.o.s

No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥