Thursday, July 01, 2010

Bolasepak : Piala Dunia hampir ke final

lama gak x update blog nih.. asyik berhabuk jer.. kena vacum skit kasi bersih. (^_^)

For JUNE 2010 punya tagline MAKAN BOLA, TIDO BOLA.. tapi aku xdela giler sangat ngan FIFA WORLD CUP tahun nih.. (konon!!!!!!! padahal favourite player ader main..heheh) . klau citer panjang pun x guna sebab semua game sentiasa update. apa yg aku xbleh luper pasal game tahun nih..?? erm, ada la... antaranya;-

>> KOREA UTARA kena ngan PORTUGAL 7-0.. bengong..
>> pasukan asia layak ke suku akhir, syabas KOREA SELATAN ( ♥ Park Ji Sung) & JEPUN
>> KAKA (Brazil) kena Red Card, w/pun aku rasa tak patut
>> sepakan percuma oleh KEISUKE HONDA (Jepun) masa lawan Denmark. Superb!!
>> Kontroversi gol yg dijaringkan oleh Lampard ketika England bertarung dgn Jerman. Sehinggakan Presiden FIFA buat press conference mintak maaf pasal perkara tu.
>> tumbangnya PORTUGAL kepada SEPANYOL.. Pemain termahal di dunia pun x mampu nak buat apa2..

erm... tak payah arr citer banyak2.. penat menaip.. hikhik

**setakat suku akhir


 


aku target ARGENTINA (♥ Lionel Messi) akan jumpa BRAZIL di FINAL nanti.. tapi apa2 pun boleh berlaku.. korang tgk sendiri la kan mcm mn England, Portugal, Perancis tumbang. Paling tak tahan ITALI.. awal2 dh tersungkur walhal dialah yg pegang World Cup 2006 dulu. Ermmmmmm
hehe... kita tunggu & lihat jelah ek..

A.d.i.o.s


No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥