Posts

Showing posts from July, 2010

My Favourite Song - Dan Bila Esok by Sofaz

Di dalam hati ku selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa
Di saat ku ingin dekat denganmu kau semakin jauh meninggalkanku dan kau diam tanpa kata saatku ucap semua rasa
Dan bila esok kita kan bertemu kembali masihkah ada ruang di dalam hatimu Untuk cinta yang pernah kita miliki Untuk selama-lamanya Dan bila esok kita kan bertemu kembali masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu Untuk bisa menjagai hati ini Untuk selama-lamanya Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali masihkah ada ruang di dalam hatiku untuk cinta yang pernah engkau miliki untuk selama-lamanya
Dan bila esok kita kan bertemu kembali masihkah ada ruang di dalam hatimu untuk cinta yang pernah kita miliki 'tuk selama-lamanya Dan bila esok kita kan bertemu kembali masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu untuk bisa menjagai hati ini 'tuk selama-lamanya
Dan bila esok kita kan bertemu kembali masihkah ada ruang di dalam hatimu Untuk cinta yang pernah …

tHe ChAmPiOn GoEs tO...

Image
WORLD CUP 2010

akhirnya............. final world cup telah melabuhkan tirainya di Afrika Selatan pd 12 Julai 2010. Perlawanan akhir (2.30pg waktu malaysia) antara NETHERLANDS & SEPANYOL dgn masa tambahan telah menyaksikan SEPANYOL membawa pulang Piala Dunia tersebut... cewwwahhhh... mcm tulis berita sukan pulak. tukar nada! tukar nada!..heheheheeee..... w/pun tak dpt tgk full game 90 min, tapi dapat jugak aku tgk recap beberapa percubaan menarik di antara 2 pasukan nih.. hmm.. sayang arr.. DAVID VILLA tak score.. hampir2 sebenarnya.. ngeeeeee....
*************************************** BADMINTON GP MALAYSIA 2010
petang semalam pulak tengok perlawanan akhir Kejohanan Badminton GP MALAYSIA antara DATUK LEE CHONG WEI menentang WONG CHOONG HANN.. Malaysia vs Malaysia.. 2-2 favourite tu.. hehe.. Datuk Lee Chong Wei sekali lagi membuktikan kehebatannya apabila menjadi juara GP Malaysia. 3 set tuh. Semalam punyer final semuanya main 3 game. (berpakat agaknya diorang nih.. ups!!sorry) Terdap…

Bolasepak : Gergasi tumbang di Piala Dunia

Adooooooooooiiiiiiiiiiii.............. FRUSTNYA AKU!!!!!! Kenapa Argentina kalah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huhuuhu.... Tak sampai 5 minit game start, gawang Argentina dah BOLOS... time ni la ayah aku cakap, Argentina kalah. Bila dah bolos tu, nak tgk sampai habis pun dah malas. Aku x sangka German main dgn baik sekali. Corak permainan kemas. (pd pandangan aku larr). Saja2 tukar channel, tgk bertambah lagi gol. Kesudahannya German 4 - Argentina 0 ...... World Cup tahun ni menyaksikan Sang Gergasi tumbang.. ITALI; BRAZIL; ENGLAND; PERANCIS; PORTUGAL; ARGENTINA adoyai..... aper nak dikato.. DAH TERJADI DAH PUN, TAK DAPEK NAK NOLONG... ~_^
A.d.i.o.s

Bolasepak : Piala Dunia hampir ke final

Image
lama gak x update blog nih.. asyik berhabuk jer.. kena vacum skit kasi bersih. (^_^)

For JUNE 2010 punya tagline MAKAN BOLA, TIDO BOLA.. tapi aku xdela giler sangat ngan FIFA WORLD CUP tahun nih.. (konon!!!!!!! padahal favourite player ader main..heheh) . klau citer panjang pun x guna sebab semua game sentiasa update. apa yg aku xbleh luper pasal game tahun nih..?? erm, ada la... antaranya;-

>> KOREA UTARA kena ngan PORTUGAL 7-0.. bengong..
>> pasukan asia layak ke suku akhir, syabas KOREA SELATAN ( ♥ Park Ji Sung) & JEPUN
>> KAKA (Brazil) kena Red Card, w/pun aku rasa tak patut
>> sepakan percuma oleh KEISUKE HONDA (Jepun) masa lawan Denmark. Superb!!
>> Kontroversi gol yg dijaringkan oleh Lampard ketika England bertarung dgn Jerman. Sehinggakan Presiden FIFA buat press conference mintak maaf pasal perkara tu.
>> tumbangnya PORTUGAL kepada SEPANYOL.. Pemain termahal di dunia pun x mampu nak buat apa2..

erm... tak payah arr citer banyak2.. pen…