Wednesday, June 02, 2010

Makan & Minum : Jamuan birthday di ofis

Semalam, 01.06.2010, kat ofis ada buat sambutan majlis harijadi utk mereka2 yg lahir pd bulan May & June. Di samping tu ada buat tukar2 hadiah utk semua staff (advantage pd yg diraikan sebab dpt 2 hadiah) & game a.k.a mencari harta karun.. (lebih kurang la konsep dia). Boleh tahan jugak la meriahnya. Actually benda ni dh buat since Januari lagi tapi xtau la knp sambutan kali ni aku nak selitkn dlm blog..heheheheh

Utk segment tukar2 hadiah, semua staff kena beli 1 hadiah yg mana nilainya tak lebih RM 5 tapi klau nak bg yg mahal pun xper. Kat bawah ni hadiah yg aku beri pd staff tapi lupa nak candid awal2 hadiah tuh. Saper yg dapat?? Staff yg bertuah itu adalah Kak Nor Fatimah.
**dah siap balut baru nak amik gambar.. apadarrrr
For games, staf dikehendaki mencari barang2 yg disenaraikan & lengkapkan lagu Kristal. Lenguh jugak la kaki aku ni berlari-lari anak, dahlah pakai tumit tinggi.. Nasib xjadi nangka busuk, mau bergegar ofis..hehehehehe (malu i). Segment ni aku dalam grup 5, okeylah dapat no 2 a.k.a Naib Johan.

**juri profesional tgh audit jawapan :: Eiyda & Kak B
**gambar atas - kanan :: sesaja pose tunjuk 'beg hadiah' yg kitorang dapat
**gambar bawah - kanan :: 'itulah hadiahnya' & task yg kitorang buat.
Menu utk sambutan kali ni :: mihun goreng, nasi impit, kuah kacang, pulut kuning, rendang ayam, kuih karipap, kuih kasui & seri muka :: perrrggggh... mmg favourite aku larr...

Aku dapat aper? Jeng jeng jeng....... org yang 'cabut' nama aku pun bukan org lain, Sis Iza.. Mmg sesuai letak kat dlm keta aku... Tq Sis..

from Sis Iza
 
Kenyang aku sehingga ke malam. Alhamdulillah... Hari ni pulak, harijadi adik kembar aku. Dah 15 tahun haa. Begitu pantas masa berlalu.. PMR tahun nih. huhu, gelabah+risau+takut bebudak nih. Aku dh advice awal2 kat diorang, work smart. erm, nak hadiahkan apa ek utk diorang nih...???

**inilah dia my lovely twin sister, Finaz & Fini ,
love u both verrrrryyyyyyy much.. muuaaahhhhkssss

aku ni update blog mcm xde kejer lain jer.. keje banyak tapi ntahla.. PENING...!!!!!!!!!!!

A.d.i.o.s


No comments:

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥