Posts

Showing posts from June, 2010

Makan & Minum : Jamuan birthday di ofis

Image
Semalam, 01.06.2010, kat ofis ada buat sambutan majlis harijadi utk mereka2 yg lahir pd bulan May & June. Di samping tu ada buat tukar2 hadiah utk semua staff (advantage pd yg diraikan sebab dpt 2 hadiah) & game a.k.a mencari harta karun.. (lebih kurang la konsep dia). Boleh tahan jugak la meriahnya. Actually benda ni dh buat since Januari lagi tapi xtau la knp sambutan kali ni aku nak selitkn dlm blog..heheheheh

Utk segment tukar2 hadiah, semua staff kena beli 1 hadiah yg mana nilainya tak lebih RM 5 tapi klau nak bg yg mahal pun xper. Kat bawah ni hadiah yg aku beri pd staff tapi lupa nak candid awal2 hadiah tuh. Saper yg dapat?? Staff yg bertuah itu adalah Kak Nor Fatimah.
For games, staf dikehendaki mencari barang2 yg disenaraikan & lengkapkan lagu Kristal. Lenguh jugak la kaki aku ni berlari-lari anak, dahlah pakai tumit tinggi.. Nasib xjadi nangka busuk, mau bergegar ofis..hehehehehe (malu i). Segment ni aku dalam grup 5, okeylah dapat no 2 a.k.a Naib Johan.
Menu utk s…